Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλάει για τον εγκλωβισμό στη Μύκονο: «Μας πρόλαβε ο κορωνοϊός»

Must Read

Πήγαν στη Μύκονο για να οργανώσουν τον γάμο τους και αποκλείστηκαν εκεί, λόγω των αυστηρών μέτρων που πήρε η κυβέρνηση για να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού. Πού να το φανταζόταν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ανακοίνωνε μέσω της «Espresso» ότι θα παντρευτεί την αγαπημένη του Ελένη Τσιριγκάκη στο νησί των ανέμων στο τέλος Ιουνίου, ότι δύο μήνες αργότερα θα βρισκόταν εγκλωβισμένος εκεί και μάλιστα χωρίς να μπορεί να κυκλοφορήσει έξω μετά τη δύση του ήλιου…

«Ήρθαμε στη Μύκονο πριν από περίπου έναν μήνα για διάφορες δουλειές που είχαμε, αλλά μας πρόλαβαν οι εξελίξεις με τις απαγορεύσεις λόγω του κορωνοϊού, οπότε μείναμε στο νησί. Από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας εδώ. Είναι πολύ αυστηρά τα μέτρα» είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στην εφημερίδα Espresso.

Όσο για τον γάμο του με την Ελένη, που, όπως είχε πει ο ίδιος στις αρχές Φεβρουαρίου, προγραμματιζόταν για τις 21 Ιουνίου στην Παναγιά Πορταριά, στη Μύκονο, ο γιος του «Σερ» του ελληνικού τραγουδιού ανέφερε πως θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας. «Να δούμε πρώτα πώς θα πάνε τα πράγματα και θ’ αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε. Απόφαση θα πάρουμε τον Μάιο» σχολίασε ο καλλιτέχνης.

Από την πλευρά της, η μέλλουσα σύζυγος του Γρηγόρη ανέφερε με χιούμορ πως ο σύντροφός της έχει πάθει… παράκρουση λόγω του ιού και χρησιμοποιεί αντισηπτικό κάθε δέκα λεπτά. «Με τίποτα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την απομόνωση. Οι Μυκονιάτες ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να μπουν σε καλούπι, αλλά ο δήμαρχος έχει λάβει περιοριστικά μέτρα και αναγκαστικά έχουμε βάλει πάνω απ’ όλα την υγεία μας και περιμένουμε να βγούμε από όλο αυτό» σημείωσε.

Δείτε επίσης: Στον «πάγο» τα βαφτίσια των δύο παιδιών της Δούκισσας Νομικού λόγω (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This