Συγκινεί η φωτογραφία της Εβελίνας Βαρσάμη που στέκεται «βράχος» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Must Read

Συγκλόνισε την ελληνική showbiz το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να κοστίσει την ζωή του άτυχου παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, τα Χριστούγεννα του 2017, όταν η μηχανή του παρασύρθηκε από φορτηγό.

Ο Κωνσταντίνος μετά από μήνες νοσηλείας, συνέχισε να δίνει την δική του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης, με την σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη να στέκεται με υπομονή και δύναμη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife, ο Κωνσταντίνος επέστρεψε στο σπίτι του λίγο πριν το Πάσχα, όπου απολαμβάνει την φροντίδα και τις αγκαλιές της αγαπημένης του οικογένειας. 

Η Εβελίνα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φιλά τρυφερά τον άντρα της ζωής της, με τον γιο τους να ξεπροβάλλει στο βάθος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This