Ούρσουλα Κορμπερό: Αυτός είναι ο σύντροφος της Τόκιο του La Casa de Papel

Must Read

To La Casa de Papel είναι η σειρά που έχει κερδίσει την μεγαλύτερη μερίδα θεατών του Netflix. Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά, η Ούρσουλα Κορμπερό ή αλλιώς «Τόκιο», αποτελεί μια από τις πιο ελκυστικές κινηματογραφικές παρουσίες του Netflix και όχι μόνο…

Η Ισπανίδα ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαρκελώνη ήθελε από μικρή ηλικία να γίνει ηθοποιός, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και πήρε μέρος και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Η Ούρσουλα έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες σειρές όπως τo «The Tree of Blood», ενώ σύντομα θα λάβει μέρος σε μια νέα ταινία το «Snake Eyes».

https://www.instagram.com/p/ByfsgfDIa_U/

Η Ούρσουλα διαθέτει έναν άκρως αισθησιακό λογαριασμό στο Instagram me 18.2 εκατ. ακόλουθους να αποθεώνουν κάθε της φωτογραφία. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, με τον Αργεντινό ηθοποιό Τσίνο Νταρέν, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς La embajada (The Embassy) το 2016.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, μίλησε πρόσφατα στην ισπανική Madame Figaro για την σχέση του με την Ούρσουλα να τονίζει ότι λατρεύει το χιούμορ και την ευγένεια του ενώ η ο Τσίνο Νταρέν την χαρακτήρισε «υπέροχη γυναίκα». 

https://www.instagram.com/p/BqnMdc9Hjo5/

https://www.instagram.com/p/B6lhbYbBIn6/

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This