Η κόντρα συνεχίζεται: H Έλενα Χριστοπούλου έκανε unfollow τη Βίκυ Καγιά στο Ιnstagram (video)

Must Read

Τέλος η συνεργασία, τέλος και η φιλία -τουλάχιστον διαδικτυακά- για την Έλενα Χριστοπούλου και τη Βίκυ Καγιά. Τις φήμες που ήθελαν τις δύο κυρίες της μόδας και του στιλ να βρίσκονται σε κόντρα έρχεται να επιβεβαιώσει η κίνηση της Χριστοπούλου να κάνει unfollow την Καγιά στο instagram μέσα στο Πάσχα.

Σχολιάζοντας η ίδια το γεγονός χθες το μεσημέρι μέσω της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, όπου εμφανίστηκε μέσω Skype, ανέφερε ότι κάνει ξεκαθάρισμα στο Ιnstagram.

Η Έλενα Χριστοπούλου κάνει ξεκαθάρισμα

«Έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στη δουλειά μου, στα προσωπικά μου πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Τη Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν τη σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού βαδίζουμε…» εξήγησε η Ελενα Χριστοπούλου. Μόνο που αυτό που είπε δεν ήταν ακριβές, καθώς εμείς ψάξαμε τη λίστα με τους 577 ανθρώπους που ακολουθεί η Βίκυ Καγιά στο Ιnstagram και -μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, χθες το απόγευμα- ο λογαριασμός της Χριστοπούλου συμπεριλαμβανόταν σε αυτούς!

Να θυμίσουμε πως τα πρώτα σύννεφα στη σχέση των δύο γυναικών, οι οποίες για πολλά χρόνια υπήρξαν φίλες και συνεργάζονταν στενά, φάνηκαν λίγο καιρό πριν, μετά την απόφαση της πρώτης να μετακινηθεί από το «GNTM» του Star στο «My Style Rocks» του Σκάι. Η Βίκυ λοιπόν, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον επόμενο κύκλο του reality μοντέλων, είχε αποκλείσει τη συμμετοχή της Ελενας. «Δεν μπορούμε να τη δούμε ξανά στο “GNTM” γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει» είχε πει.

Δείτε επίσης: Η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη «καρφώνει» την Κατερίνα Λένη! «Μπορώ να φανταστώ ότι της αρέσει ο Γιώργος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This