H Kατερίνα Στικούδη εκδικήθηκε όσους την κατηγορούν ότι τραγουδάει ντυμένη προκλητικά (video)

Must Read

H Κατερίνα Στικούδη εκμεταλλεύεται τον χρόνο της στην καραντίνα και ασχολείται με το αγαπημένο της πιάνο και φυσικά το τραγούδι.

Με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (Dj Rico), μένουν στο σπίτι, παίζουν μουσική και απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου τώρα και οι δύο έχουν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με όσα τους ευχαριστούν.

Η Κατερίνα που όταν έχει καλό καιρό, απολαμβάνει και τις βουτιές της στην πισίνα του κήπου της, δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από το σπίτι όπως για παράδειγμα αγαπημένα μουσικά κομμάτια που εκτελεί τραγουδώντας στο πιάνο. Στο τελευταίο της βίντεο, η Κατερίνα δέχτηκε επικριτικά σχόλια επειδή τραγουδάει με… λίγα ρούχα, κάτι άκρως ρατσιστικό και άδικο.

Πέρα από το γεγονός ότι κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να φοράει ότι την κάνει χαρούμενη, η Κατερίνα ως καλλιτέχνης και γυναίκα έχει συνυφαστεί απόλυτα με το sexiness και τον αισθησιασμό. Το ανοιχτό ντεκολντέ της λοιπόν που άδικα δέχτηκε επίθεση, πήρε την εκδίκηση του.

Η Κατερίνα φόρεσε το πιο χοντρό μπουφάν που είχε, το συνόδευσε με αξεσουάρ που δεν άφηναν γυμνό κανένα μέρος του σώματος και τραγούδησε όπερα για τους απαιτητικούς ακροατές της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This