Έκλεισαν νέα ημερομηνία γάμου μετά την αναβολή λόγω του ιού, ο εφοπλιστής Θέμης Πετράκης με τη Nina Gilankova

Must Read

Η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε όλα τα κοσμικά και κοινωνικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού, από τα πάρτι των Ποσειδωνίων ως τον γάμο που θα άφηνε εποχή με τη χλιδή του του εφοπλιστή Θέμη Πετράκη και της αγαπημένης του Nina Gilankova.

Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στις 20 Ιουνίου στην έπαυλη της οικογένειας του Ανδρέα Πετράκη στην Εκάλη και θα παρέπεμπε σε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, καθώς η μητέρα του γαμπρού θεωρείται μία από τις πιο chic οικοδέσποινες της Αθήνας. Για τον μοναχογιό της και τη μέλλουσα νύφη της επιθυμούσε η ωραιότερη ημέρα της ζωής τους να τους μείνει αξέχαστη.

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της «Espresso»,  οι προετοιμασίες για τη γαμήλια δεξίωση είχαν αρχίσει πριν από έναν χρόνο με ταξίδια της κυρίας Αννυς Πετράκη σε συνεργασία με τη Βέτα Τσουκαλά στο Λονδίνο και τη Βενετία για να πάρουν ιδέες για τη διακόσμηση. Τελικά η νέα ημερομηνία που ορίστηκε θα είναι το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 και η ονειρική γαμήλια δεξίωση θα δοθεί στον τεράστιο κήπο της έπαυλης Πετράκη στην Εκάλη.

Η γνωριμία τους

Η ξανθιά καλλονή, αμερικανορωσικής καταγωγής, ήρθε τυχαία για διακοπές στην Ελλάδα, γνώρισε και ερωτεύθηκε τον νεαρό εφοπλιστή. Από το 2018 που αρραβωνιάστηκαν μένουν μαζί στο διαμέρισμα του Θέμη Πετράκη στον Λυκαβηττό και στις ήρεμες εξόδους τους συγκαταλέγονται δείπνα με φίλους στη Ράτκα, στο 21 και το Rock. Αγαπούν τα σπορ, με προτίμηση το σκι, και συχνά πηγαίνουν στην Αράχοβα, όπου οι γονείς του διαθέτουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια της περιοχής. Η Νίνα, που για χάρη του αγαπημένου της κατέβασε τον λογαριασμό της στα social media, με την ονομασία Nina Daisy, καθώς δεν θέλουν καθόλου δημοσιότητα, είναι το κορίτσι που άλλαξε τη ζωή του «άτακτου» γόνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This