ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΣυνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά από μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή

Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά από μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάει και ο ίδιος στο ΑΤ για καταγγελία για αρπαγή ανηλίκου

Απροσδόκητες εξελίξεις υπάρχουν ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Είχε προηγηθεί μήνυση της συζύγου του η οποία έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο μουσικός κρατείται στην ασφάλεια Τρίπολης.

Το χρονικό

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του και ο μουσικός είχε φύγει από το σπίτι στις 15 Δεκεμβρίου. Ο μουσικός φέρεται σύμφωνα με την μήνυση να πλησίασε την γυναίκα του την επόμενη μέρα  και άρχισε να την απειλεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τότε η γυναίκα, απευθύνθηκε στον δικηγόρο που είχε αναλάβει το ατύχημα του μουσικού, το περασμένο Πάσχα με την κροτίδα. Ο ίδιος, παραιτήθηκε από την υπόθεση και ανέλαβε την σύζυγο του Άρη Μουγκοπέτρου η οποία κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή.

Στη σύζυγο του Άρη Μουγκοπέτρου δόθηκε το panic button.

Είχε πάει για καταγγελία

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλλει αρπαγή ανηλίκου.

«Είναι Χριστούγεννα και ήθελα να δω τα παιδιά μου» φέρεται να είπε ο ίδιος καθώς μετά την ένταση που υπήρχε στην σχέση τους δεν τον άφηνε να τα δει.

Ωστόσο, είχε προηγηθεί η μήνυση της συζύγου του και έτσι συνελήφθη.

Ο μουσικός είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το περασμένο Πάσχα καθώς είχε χάσει δάχτυλα στο ένα του χέρι από έκρηξη κροτίδας μέσα σε μαγαζί που εμφανιζόταν.

Δείτε επίσης:

«Κλαίω από τη χαρά μου»: Ο Άρης Μουγκοπέτρος για τα πρόσθετα δάχτυλά του

Τροχαίο ατύχημα για τον Μουγκοπέτρο: «Είχα Άγιο – Σε ευχαριστώ Παναγία μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης