Τετάρτη 16/6/2021

H Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει την καραντίνα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τη σύντροφό του

H Σοφία Βόσσου που βρίσκεται στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν λίγους μήνες, τον φιλοξένησε στο σπίτι της με φροντίδα, σεβασμό και αγάπη.

Πρόσφατα μίλησε σε συνέντευξή της στο Λοιπόν και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του που βελτιώνεται, ενώ τόνισε ότι μένει αυστηρά στο σπίτι αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω του πνευμονικού. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνά την καραντίνα με την σύντροφό του.

«Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν. Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας… Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Αντρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης» είπε η Σοφία Βόσσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ