Ο Νίκος Μουρατίδης «έκοψε» οικιακή βοηθό, μανικιουρίστ, μασέρ, κηπουρό και το σεξ λόγω κορωνοϊού

Must Read

«Χτυπήματα» μετράει ο Νίκος Μουρατίδης από τις συνέπειες της πανδημίας που ανάγκασε την πλειοψηφία των πολιτών να μείνουν στο σπίτι, με τους μισούς μάλιστα χωρίς εργασία.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός με καυστικό ύφος σχολιάζει πώς αντιμετωπίζει την περίοδο εγκλεισμού ψύχραιμα γιατί τα τελευταία χρόνια ζει μοναχικά, ωστόσο διευκρίνισε ότι αυτό που του λείπει περισσότερο είναι το σεξ που χρειάζεται τουλάχιστον μια – δυο φορές την εβδομάδα. 

«Εχω συμμορφωθεί, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, δεν βλέπω κανέναν, βγαίνω μόνο για τα τελείως απαραίτητα, να πετάξω σκουπίδια και να ψωνίσω. Όλο αυτό για μένα δεν είναι κάτι πολύ πρωτότυπο, γιατί την τελευταία δεκαετία περνάω μοναχικά, διαβάζοντας, γράφοντας… Το μόνο που μου λείπει είναι η ζωντανή ραδιοφωνική μου εκπομπή, που, λόγω καραντίνας, αναγκάζομαι να κάνω επαναλήψεις. Βέβαια, μου λείπουν πολύ οι παρέες που έρχονταν στο σπίτι, μαγειρεύαμε, γελούσαμε και βλέπαμε ταινίες, επίσης μου λείπει πάρα πολύ το σεξ. Κατά τα άλλα, είμαι πολύ ήρεμος, δεν έχω πάθει πανικό και υστερία, δεν λέω και δεν γράφω ακρότητες. Ελπίζω να ξεμπερδέψουμε σύντομα και όσο το δυνατόν πιο…αναίμακτα» δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Οι άντρες χρειάζονται 1-2 φορές την εβδομάδα σεξ

«Τώρα τα έχω κόψει όλα, δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι, έχει απαγορευτεί… έχω κόψει την οικιακή βοηθό, την κοπέλα που μου κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ, τον μασέρ και τον κηπουρό. Η πλάκα είναι πως με το δεξί χέρι κόβω τα νύχια του αριστερού, αλλά με το αριστερό δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έτσι, αυτή τη στιγμή έχω κομμένα τα νύχια του αριστερού μου χεριού, ενώ του δεξιού μου, τα οποία μακραίνουν επικίνδυνα –και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω, καθώς πάντα κόβω σύριζα τα νύχια μου–, αλλά κάνω υπομονή, τι να άλλο να κάνω; Όσον αφορά στο σεξ… ναι… άσ’ το… είναι ένα θέμα, όλο αυτό τον καιρό είμαι σε αποχή. Δεν λέω ότι ήμουν sex machine, αλλά 1-2 φορές την εβδομάδα χρειάζεται. Οι άντρες χρειάζονται 1-2 φορές την εβδομάδα σεξ, ειδικά στην ηλικία αυτή, οι γυναίκες μπορεί να τα κουτσοκαταφέρουν κι αλλιώς, αλλά και αυτή η έλλειψη επαφής δεν βοηθάει σε τίποτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This