O εκνευρισμός της Εβελίνας Παπούλια με κούριερ και ντελιβεράδες που δεν τηρούν τα μέτρα προφύλαξης

Must Read

Μια σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρα 4 Μαϊού, με τα μέτρα προφύλαξης να είναι ιδιαίτερα αυστηρά ειδικά για τους εργαζόμενους και όσους εισέρχονται σε κλειστούς χώρους.

Όπως όλα δείχνουν όμως, υπάρχουν περιπτώσεις που αδιαφορούν για την ασφάλεια και τα πρόστιμα, και η Εβελίνα Παπούλια είχε την ατυχία να εξυπηρετηθεί από εργαζόμενους που είτε οι ίδιοι ξέχασαν την ατομική τους ευθύνη, είτε οι εταιρίες έχουν χαλαρή αντιμετώπιση στις συστάσεις του υπουργείου Υγείας.

Μέσω Instagram η αγαπημένη ηθοποιός εξέφρασε την απογοήτευση και τον θυμό της, όταν χρειάστηκε να παραγγείλει τρόφιμα απ’έξω και ο ντελιβεράς που χτύπησε την πόρτα της δεν φορούσε ούτε γάντια αλλά ούτε και μάσκα.

Αντίστοιχα όπως περιγράφει, ένας υπάλληλος εταιρίας κούριερ που της παρέδωσε δέμα, ήταν εξίσου απροστάτευτος, χωρίς μάσκα και γάντια, την ίδια στιγμή που η μάσκα είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This