Σάββατο 19/6/2021

Χριστίνα Παππά: «H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αφελής και ζει σε ένα δικό της κόσμο»

Η Χριστίνα Παππά μετά την αποχώρησή της από το «Just the 2 of us», μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριο, «Ευτυχείτε!» για το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στο Σταμάτη Φασουλή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν η εκείνη μπήκε στο πλάνο που μιλούσε ο σκηνοθέτης.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι η σχέση της με την Κωνσταντίνα ψυχράθηκε λόγων προσωπικών διαφορών και ότι κάτι που της έκανε σε προσωπικό επίπεδο, την στεναχώρησε αρκετά:

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω ”Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια” . Δεν την νοιάζει τίποτα. Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής…», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ