Απειλούν με μηνύσεις την Ιωάννα Τούνη για υποκλοπή φωτογραφιών (video)

Must Read

Μπελάδες με το νόμο έχει η Ιωάννα Τούνη μετά από καταγγελίες εταιρίας γυαλιών ότι η Θεσσαλονικιά influencer, έκλεψε την καμπάνια τους.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μια εταιρεία που εμπορεύεται γυαλιά στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε στα social media ότι η Ιωάννα Τούνη που πουλάει κι εκείνη γυαλιά, ανέβασε στο site της την καμπάνια και τη φωτογράφιση της εταιρίας ως δική της και κάνει λόγω για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

Η εταιρία προειδοποίησε ότι ξεκινά τις νομικές διαδικασίες ενάντια στην Ιωάννα Τούνη, ενώ λίγο αργότερα η ίδια φαίνεται να κατέβασε από το site της, όσα η εταιρία υποστήριζε ότι είναι κλεμμένα.

Από το περιβάλλον της  διάσημης influencer το θέμα παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικά με την εταιρία να προσπαθεί  να χρησιμοποιήσει το όνομά της για διαφήμιση: «η εταιρεία προσπαθεί να διαφημιστεί μέσα από το πρόσωπο της κας Τούνη. Ακόμα δεν υπάρχει ούτε Instagram, ούτε Facebook, ούτε e-shop για την εταιρεία της. Όλα είναι υπό κατασκευή. Οπότε η κα Τούνη είναι απόλυτα καλυμμένη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This