Τρίτη 15/6/2021

Απειλούν με μηνύσεις την Ιωάννα Τούνη για υποκλοπή φωτογραφιών (video)

Μπελάδες με το νόμο έχει η Ιωάννα Τούνη μετά από καταγγελίες εταιρίας γυαλιών ότι η Θεσσαλονικιά influencer, έκλεψε την καμπάνια τους.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μια εταιρεία που εμπορεύεται γυαλιά στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε στα social media ότι η Ιωάννα Τούνη που πουλάει κι εκείνη γυαλιά, ανέβασε στο site της την καμπάνια και τη φωτογράφιση της εταιρίας ως δική της και κάνει λόγω για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

Η εταιρία προειδοποίησε ότι ξεκινά τις νομικές διαδικασίες ενάντια στην Ιωάννα Τούνη, ενώ λίγο αργότερα η ίδια φαίνεται να κατέβασε από το site της, όσα η εταιρία υποστήριζε ότι είναι κλεμμένα.

Από το περιβάλλον της  διάσημης influencer το θέμα παρουσιάζεται εντελώς διαφορετικά με την εταιρία να προσπαθεί  να χρησιμοποιήσει το όνομά της για διαφήμιση: «η εταιρεία προσπαθεί να διαφημιστεί μέσα από το πρόσωπο της κας Τούνη. Ακόμα δεν υπάρχει ούτε Instagram, ούτε Facebook, ούτε e-shop για την εταιρεία της. Όλα είναι υπό κατασκευή. Οπότε η κα Τούνη είναι απόλυτα καλυμμένη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ