Σάββατο 19/6/2021

Show στο Ιnstagram έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη! Έβαψε τα μαλλιά της στα… σκαλιά της πολυκατοικίας του κομμωτή της

Τα κομμωτήρια άνοιξαν, αλλά η Μαίρη Συνατσάκη προτίμησε να βάψει τα μαλλιά της στα σκαλιά της πολυκατοικίας του κομμωτή της, δίνοντας παράλληλα κι ένα (ολίγον από κιτς!) show στο Ιnstagram.

H γνωστή παρουσιάστρια και ΥouΤuber, προφανώς για λόγους εντυπωσιασμού και για να τσιμπήσει και κανένα like, έστησε ένα… street coiffure, με πρωταγωνιστή τον κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη, ο οποίος της φρέσκαρε μαλλιά και φρύδια στα σκαλιά εισόδου του κτιρίου όπου μένει.

Ο hair stylist των διασήμων βγήκε στο εξωτερικό πλατύσκαλο φορώντας μάσκα και με ένα πινέλο πέρασε με χρώμα τη ρίζα της ΥouΤuber, ενώ οι περαστικοί στη λεωφόρο Μιχαλακοπούλου έμειναν άφωνοι με το θέαμα. «Τώρα ή beauté! Το ήθελα, το πήρα. Παιδιά, ο Στέφανος Βασιλάκης δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δύο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες, οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του για να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated» σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη για το κατόρθωμά της.

Δείτε επίσης: Το κρυφτό έλαβε τέλος! Δείτε την τρυφερή που φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα γενέθλια του Snik

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ