Βάνα Μπάρμπα: «Με εκνευρίζει να βλέπω τον Γεωργούλη σε κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά του είναι να βοηθήσει»

Must Read

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Η χειμαρρώδης Ελληνίδα ηθοποιός που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το επάγγελμά της και τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για ον ρόλο της ως μητέρα, γυναίκα και πολίτης.

Η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων μίλησε για την άποψη της και τον ρόλο της πολιτικής στην κοινωνία, τονίζοντας ότι η εμπειρία της στην τοπική αυτοδιοίκηση αποκάλυψε μια σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και απέρριψε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά.

Η ηθοποιός μίλησε για την κόντρα με τον συνάδελφο της και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τη συμμετοχή του ως κριτής σε talent show.

«Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου. Ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους», τόνισε η ηθοποιός.

Η ίδια πάντως υποστήριξε την πολιτική σταδιοδρομία και τον τρόπο που την χειρίζονται οι συνάδελφοι της Κλέων Γρηγοριάδης και Νίκος Ορφανός. 

https://www.youtube.com/watch?v=heJqzenfwLI

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This