Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Βάνα Μπάρμπα: «Με εκνευρίζει να βλέπω τον Γεωργούλη σε κριτική επιτροπή, όταν η δουλειά του είναι να βοηθήσει»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Η χειμαρρώδης Ελληνίδα ηθοποιός που έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το επάγγελμά της και τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για ον ρόλο της ως μητέρα, γυναίκα και πολίτης.

Η Βάνα Μπάρμπα μεταξύ άλλων μίλησε για την άποψη της και τον ρόλο της πολιτικής στην κοινωνία, τονίζοντας ότι η εμπειρία της στην τοπική αυτοδιοίκηση αποκάλυψε μια σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων και απέρριψε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά.

Η ηθοποιός μίλησε για την κόντρα με τον συνάδελφο της και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη και ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τη συμμετοχή του ως κριτής σε talent show.

«Δεν γίνεται να παίρνεις έναν πολύ καλό μισθό και να πηγαίνεις να παίρνεις τη θέση ενός ανθρώπου που, αύριο-μεθαύριο, το έχει ανάγκη. Εγώ αυτό είπα και νομίζω ότι αρκετοί άνθρωποι συμφωνούν μαζί μου. Ως Ελληνίδα πολίτης προσδοκώ πιο πολλά από έναν άνθρωπο που είναι από το σινάφι μας και μπαίνει στην Ευρωβουλή. Θα ήθελα να κάνει πιο πολλά για εμάς. Με εκνευρίζει να πηγαίνουν σε εκπομπές να κάνουν την κριτική επιτροπή όταν η δουλειά σου είναι να βοηθήσεις μουσικούς που δεν πληρώνονται, ηθοποιούς που είναι άνεργοι και άλλους που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους», τόνισε η ηθοποιός.

Η ίδια πάντως υποστήριξε την πολιτική σταδιοδρομία και τον τρόπο που την χειρίζονται οι συνάδελφοι της Κλέων Γρηγοριάδης και Νίκος Ορφανός. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ