Αγνώριστη πριν πολλά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία με τη μητέρα της

Must Read

Ανάμεσα στις ρετρό φωτογραφίες που πλημμύρισαν τα social media λόγω της «Γιορτής της Μητέρας», ξεχωρίσαμε αυτή της Μαρίνας Πατούλη, που ποζάρει, αρκετά χρόνια πριν, μαζί με τη μητέρα της.

Με ροζ που αν μη τι άλλο, ήταν πάντα το αγαπημένο της χρώμα όπως αντιλαμβανόμαστε, φουσκωτά μανίκια και φιόγκο στη μέση, όπως και με χτένισμα εποχής 80’s (κάπου εκεί πρέπει να τραβήχτηκε λογικά η φωτογραφία, αν όχι νωρίτερα), η Μαρίνα με λουλούδια στα μαλλιά, χαμογελάει δίπλα στη μητέρα της, αγνώριστη…

«Μητέρες επώνυμες και ανώνυμες ηρωίδες της ζωής, ιερά σύμβολα ανιδιοτελούς αγάπης, αυτοθυσίας και ανθρωπιστικής προσφοράς!!!! Όσα χρόνια και αν περάσουν η μητέρα θα ζει και θα μας συντροφεύει μέσα στην ψυχή μας. Χρόνια πολλά σε όλες μας»! έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρίνα, καθώς ανέβασε και μια δική της με τον μονάκριβό γιο της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This