Τετάρτη 23/6/2021

Αντώνης Σρόιτερ: «Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα 13 θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι» (video)

Ο Αντώνης Σρόιτερ άλλαξε ρόλο και βρέθηκε στην καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου, αποκαλύπτοντας την προσωπική του ζωή ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. 

Φυσικά, μεταξύ άλλων η Ελεονώρα θέλησε να αντλήσει περισσότερα για τον σύζυγο και πατέρα δημοσιογράφο, πέρα από την επαγγελματική του υπόσταση εδώ και χρόνια στην τηλεόραση.

Ποιος θα περίμενε λοιπόν, ότι ο Αντώνης Σρόιτερ είναι ένας αυστηρός μπαμπάς, βιώνοντας κάθε ανησυχία που προβληματίζει τους περισσότερους γονείς και τους αναγκάζονται να υποπίπτουν σε «ακραίες λύσεις». 

«Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω» δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά και χιουμοριστικό ύφος στην εκπομπή.

«Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος», δήλωσε ο δημοσιογράφος που προσπαθεί να αντεπεξέλθει στον ρόλο του πατέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ