Μαριαλένα Ροζάκη: Τα απειλητικά μηνύματα και η  σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη (video)

Must Read

Η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη αγαπήθηκε από τον ρόλο της Βάλιας στο «Καφέ της Χαράς» από μικρή ηλικία. Φέτος το σίκουελ της σειράς σημειώνει μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία και τα γυρίσματα που σταμάτησαν προσωρινά λόγω κορωνοϊού, θα ξεκινήσουν ξανά την 1η Ιουνίου.

Η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πολύ αγάπη από το κοινό, όμως δεν έλειψαν και εκείνοι που της έστειλαν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα για τον ρόλο της Βάλιας.

«Μόνο αγάπη έχω δεχτεί. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε μηνύματα στο Instagram και στο Facebook κατά καιρούς, λόγω της Βάλιας πολλές φορές μου έχουν στείλει διάφορα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα» τόνισε η Μαριαλένα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν έχει ακούσει περιστατικά παρενόχλησης από σκηνοθέτες προς ηθοποιούς, η ηθοποιός που είναι και δασκάλα αγωγής απάντησε θετικά ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα παρενόχλησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This