Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να ρίξει άντρες στην πασαρέλα του νέου «My Style Rocks»

Must Read

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να «στρατολογήσει» τους Έλληνες άντρες στην υπηρεσία του στιλ, της υψηλής (λέμε τώρα…) αισθητικής και φυσικά της υψηλής τηλεθέασης.

Έτσι, κάνει σκέψεις μήπως τους βάλει στο «My Style Rocks» προκειμένου να αναδείξουν το… καλό γούστο και τη λεβεντιά τους. Μετά το «GNTM» και την απόφασή του να εντάξει και αγόρια στον… αγώνα για το καλύτερο μοντέλο, ο Τούρκος παραγωγός ζήλεψε, καθώς φαίνεται, τη δόξα και βλέποντας και τα μεγάλα νούμερα του reality του Star, σκέφτηκε να κάνει το ίδιο και με τη δική του εκπομπή μόδας στον Σκάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του καναλιού του Φαλήρου αποφάσισε να διακόψει την προβολή του «My Style Rocks» προς το παρόν και να μη… χαλαλίσει το reality μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι, θα ξαναβγεί στον αέρα ανανεωμένο και με καινούργιους κάποιους από τους συντελεστές από τη νέα τηλεοπτική περίοδο, δηλαδή αρχές Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, λοιπόν, του κύκλου που διέκοψε ξαφνικά ο ερχομός της πανδημίας, θα δούμε κάποιες από τις διαγωνιζόμενες αλλά και ορισμένες καινούργιες παρουσίες.

Η έκπληξη, ωστόσο, θα είναι άλλη, αφού πιθανότατα οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και άντρες με στιλ που τα… σπάει. Τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και η διοίκηση της τουρκικής εταιρίας παραγωγής μελετούν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως το «My Style Rocks» θα επιστρέψει δριμύτερο στον Σκάι το φθινόπωρο. Και μία είναι η ερώτηση που πλανάται στην ατμόσφαιρα: «Ωρέ, δεν έχουν style τα παλικάρια;».

Δείτε επίσης: Η ΕΡΤ ζητά τους «Ράδιο Αρβύλα»! – Θα αντέξει άραγε το κανάλι τη σάτιρα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This