Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο του «GNTM» άγγιξαν τις… 7.000!

Must Read

Ποια κρίση λόγω της πανδημίας και ποια επαγγελματική ανασφάλεια για το μέλλον; Τα αγόρια και τα κορίτσια του νέου κύκλου του «GNTM» συρρέουν κατά χιλιάδες για μια θέση στο reality, ευελπιστώντας ότι θα πάρουν μία από τις πολυπόθητες θέσεις στο τηλεοπτικό «σόου» της Καγιά!

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το «GNTM 3» έχουν αγγίξει τις 7.000! Ομορφιά και κοιλιακοί (μια και φέτος θα έχουμε και άντρες στο reality), τα όπλα των… μονομάχων που θα δώσουν τη μάχη μπροστά στους ανθρώπους της παραγωγής προκειμένου να εξασφαλίσουν ώρες και ημέρες (οι πιο τυχεροί) δημοσιότητας! Όλες και όλοι τους επιθυμούν να εισβάλουν στον χώρο της μόδας και των επιδείξεων για μια καριέρα με χρήμα, φώτα, κάμερες και λάμψη!

Ο τρίτος κύκλος, λοιπόν, του reality μόδας επιστρέφει το φθινόπωρο στη συχνότητα του Star Channel και αναμένεται και αυτή τη φορά να έχει ίντριγκες, «ξεμαλλιάσματα», «αλληλομαχαιρώματα» και δοκιμασίες. Το τελικό αποτέλεσμα θα τίθεται στην κρίση των κριτών και της Βίκυς Καγιά, που θα αναλάβει και αυτή τη φορά να οδηγήσει τους παίκτες και τις παίκτριες στην πασαρέλα της ζωής τους!

Το επίσημο δελτίο του καναλιού, άλλωστε, μας προϊδεάζει για το τι θα δουν οι τηλεθεατές, που πέρσι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο reality με υψηλά νούμερα τηλεθέασης: «Boys and Girls! Tα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Τα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;»

Βέβαια, υπάρχουν και οι εναλλακτικές επιλογές όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά και για τη νικήτρια/νικητή του «GNTM». Η στροφή και στην… υποκριτική, στα χνάρια της Στεριανού ή της Καζαριάν, που δοκίμασαν τα προσόντα τους και στον χώρο της υποκριτικής.

Για την ιστορία, τα κάστινγκ θα αρχίσουν στις 15 Ιουνίου, ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής συνεχίζουν τα δοκιμαστικά για την αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Σταθερές αξίες παραμένουν οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός! Όσο για τη μετά Χριστοπούλου εποχή; Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα αναλάβει ως δασκάλα τα κορίτσια και το διεθνούς φήμης μοντέλο Γιώργος Καράβας θα είναι ο μέντορας των αγοριών.

Δείτε επίσης: Ο Άκης Πετρεζίκης συνεχίζει στον Αlpha για έναν ακόμη χρόνο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This