Ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»: Ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ!

Must Read

Αποκαλύψεις, ίντριγκες, ύπουλα σχέδια, παράτολμες αποφάσεις κι ένα νέο φλερτ που περιπλέκει τα πράγματα και φαντάζει ως απειλή συνθέτουν το παζλ των καταιγιστικών εξελίξεων στις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) πως ο γιος της είναι ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης), ενώ προσπαθεί άλλη μία φορά να την πείσει να επιστρέψει στο Παρίσι. Εκείνη φαίνεται αποφασισμένη να παραμείνει και να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή του παιδιού της, ωστόσο μια συζήτησή της με την Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) θα τη φέρει και πάλι σε αδιέξοδο.

Παράλληλα, η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) αντιλαμβάνεται το φλερτ του Ιορδάνη Αλεξανδρή (Λ. Κωνσταντέας), ενός νεαρού εμπόρου υφασμάτων, όμως δεν του αφήνει περιθώρια προσέγγισης. Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) καταφέρνει να πάρει στα χέρια του την περιβόητη μελέτη και με τη συμπαράσταση της Ασημίνας (Ε. Τρίγγου) βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο σχέδιό του να ανατρέψει τη βιομηχανική ζώνη. Η Ελένη (Μ. Κίτσου) δέχεται ένα δώρο ιδιαίτερης σημασίας από τον Κυπραίο (Γ. Στάνκογλου), ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) βρίσκεται σε ένα δικηγορικό γραφείο προκειμένου να βρει μια λύση για να πάρει διαζύγιο από τη Θεοδοσία (Χ. Χειλά – Φαμέλη).

Ο Δημήτρης (Δ. Κίτσος) παρασέρνει τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς) σε ένα απομονωμένο μέρος προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει μπροστά στα μάτια του Δούκα, του Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) και του Μελέτη. Το σοκ είναι μεγάλο για εκείνον, όταν αντιλαμβάνεται πως ο φτωχός ζωγράφος εξυπηρετούσε τα σχέδια του γιου του Δούκα και του επιστάτη του.

Η Πηνελόπη, απογοητευμένη από την αποτυχία του σχεδίου, προσπαθεί να πείσει τον Μελέτη να εγκαταλείψει την προσπάθεια, αλλά εκείνος δείχνει ανένδοτος. Η Ανέτ ανησυχεί μήπως σκέφτονται να κάνουν κάποια τρέλα. Οι τρεις αδερφές Σταμίρη έρχονται άλλη μία φορά σε σύγκρουση, καθώς η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) δεν χάνει ευκαιρία να σπέρνει τη διχόνοια, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει τη Θεοδοσία πως πήγε σε δικηγόρο και θα προχωρήσει με το διαζύγιο. Η Ελένη, στο μεταξύ, παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματά της για τον δάσκαλο και στο μέλλον της με τον Θωμά. Δεν ξέρει τι να κάνει… Να φορέσει το δαχτυλίδι του Κυπραίου ή να περιμένει το διαζύγιο του Λάμπρου;

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον τους, την ώρα που η Ανέτ κάνει μια απόπειρα να πλησιάσει τον γιο της… Παράλληλα, ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) καταρρακώνεται απ’ όσα συμβαίνουν στον γάμο του Λάμπρου, όμως εκείνος είναι αμετάπειστος στην απόφασή του. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος βλέπει τα σχέδιά του να ναυαγούν, ενώ η Δρόσω δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από τη Ρίζω (Ε. Καρακάση), που της φέρνει… προξενιό.

Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως θα μετακομίσουν στο Λονδίνο ύστερα από την άρνηση του Δούκα σε κάποιες απαιτήσεις του, με την Πηνελόπη να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η Θεοδοσία μπαίνει σε περιπέτειες στην προσπάθειά της να βρει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο για το διαζύγιο, ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος θέτει μια ερώτηση στην Ελένη, που από την απάντησή της θα κριθούν πολλά…

O Κλεομένης είναι αμετάπειστος στην απόφασή του να φύγει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο. Τότε εκείνη θα προτείνει ένα παράτολμο σχέδιο στον Μελέτη προκειμένου να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Η Ασημίνα πανικοβάλλεται, όταν μαθαίνει για την πολιορκία του Ιορδάνη στη Δρόσω, καθώς βλέπει μια μελλοντική απειλή στα σχέδιά τους. Την ίδια ώρα, ο συνεταιρισμός θα δεχτεί ακόμα ένα πλήγμα, ενώ ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) θα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη για τον Κυπραίο, ύστερα από την επίσκεψη ενός παλιού συμπολεμιστή του.

Τα σχέδια του Νικηφόρου να εμποδίσει τη βιομηχανική ζώνη κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, καθώς ο Δούκας πληροφορείται τις υπόγειες κινήσεις του. Ο Λάμπρος εμμένει στην απόφασή του για το διαζύγιο, φέρνοντας συνεχώς τη Θεοδοσία στα όριά της, με αποτέλεσμα μια τυχαία συνάντησή της με την Ελένη να… βαφτεί με αίμα.

Δείτε επίσης: Νέα τηλεοπτική καριέρα για την Κάτια Ταραμπανκό! Ξεκινάει τα… ταξίδια με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This