«Άγριες μέλισσες»: Η Ασημίνα καταγγέλλει τις αδελφές της Λενιώ και Δρόσω για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού

Must Read

Τη χαριστική βολή φαίνεται πως θα δώσει η Ασημίνα Σταμίρη (Ε. Τρίγγου) στις αδερφές της Ελένη (Μ. Κίτσου) και Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη), αφού θα τις καταγγείλει για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού (Α. Κωνσταντίνου) σύμφωνα με σούπερ σπόιλερ για τις «Άγριες μέλισσες».

Το φινάλε του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι συγκλονιστικό, αφού η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος θα στείλουν την πρωτότοκη αδελφή Σταμίρη στη φυλακή, δημιουργώντας τεράστιο σασπένς στους τηλεθεατές, οι οποίοι θα περιμένουν με ανυπομονησία τον δεύτερο κύκλο της σειράς, που θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Παρότι οι ηθοποιοί θα κάνουν γυρίσματα όλο το καλοκαίρι -με μια μικρή ανάπαυλα τον Δεκαπενταύγουστο-, η φετινή σεζόν του σίριαλ θα ρίξει αυλαία το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σύμφωνα με το σούπερ σπόιλερ που έφτασε στ’ αυτιά μας λοιπόν, η σύζυγος του Νικηφόρου (Α. Ροϊλός) σαν… άγρια μέλισσα πετάει επάνω στις αδελφές της το δηλητηριώδες κεντρί της μέσα σε συναισθήματα προδοσίας, απελπισίας και εκδίκησης.

Κι αυτό διότι πληροφορείται ότι η Δρόσω έχει ερωτευτεί τον Ιορδάνη (Λάμπρος Κωνσταντέας), ο οποίος την έχει ζητήσει σε γάμο χωρίς να τον νοιάζει το γεγονός ότι είναι έγκυος από άλλον άνδρα. Η αγάπη του για εκείνη είναι τέτοια που θέλει να τη βοηθήσει να ξεφύγει απ’ όλους και απ’ όλα και της υπόσχεται ότι θα μεγαλώσει το παιδί της σαν δικό του.

Η Ελένη δίνει την ευχή της γ’ αυτόν τον γάμο και χαίρεται που βρέθηκε αυτό το παλικάρι για να γλιτώσει τη Δροσούλα από τα παράλογα σχέδια της Ασημίνας. Μόλις όμως η τελευταία αντιλαμβάνεται ότι η Δρόσω θα φύγει μαζί με το μωρό του Νικηφόρου, ενώ αυτή δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί, καταδίδει τις δύο αδερφές της στον ενωμοτάρχη Προύσαλη (Γ. Σουξές) για τον φόνο του Σέργιου και απαλύνει τον πόνο της πεθεράς της Μυρσίνης Σεβαστού (Κ. Διδασκάλου), η οποία μέσα της πάντα ήξερε την αλήθεια.

Ωστόσο, η Λενιώ, για να μην οδηγηθεί η εγκυμονούσα αδελφή της στη φυλακή, παίρνει το έγκλημα πάνω της και σε ολόκληρο το Διαφάνι, από τον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος) και τον Ταξιάρχο (Π. Ορκόπουλος) μέχρι τη Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά) και τον Μιλτιάδη (Γ. Γάλλο), μένουν άφωνοι από την αποκάλυψη του τραγικού μυστικού.

Δείτε επίσης: Ακούστε LIVE τη νέα εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον ΕΛΛΑΔΑ 94,3 (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This