Λεφτά της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» σε σάιτ που έχει να ενημερωθεί από το 2010

Must Read

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις ιστοσελίδες που έχουν δεχθεί κρατική χρηματοδότηση από την διαφημιστική δαπάνη του «Μένουμε Σπίτι». Για άλλη μια φορά ο Στέλιος Πέτσας και η κυβέρνηση βρίσκονται εκτεθειμένοι, καθώς αυτή τη φορά, επιδοτήθηκε σάιτ που έχει να ανανεωθεί από το 2010!

Το wishmag.gr (άγνωστο μεταξύ αγνώστων…) φαίνεται πως πληροί τα «κριτήρια» για τους κυβερνώντες έτσι ώστε να λάβει χρήματα του ελληνικού λαού, απλά και μόνο αναρτώντας banner της εκστρατείας για τον κορωνοϊό.

Ενδεικτικά, η θεατρική παράσταση που προμοτάρει το εν λόγω σάιτ και λέει ότι ανεβαίνει «φέτος» στο θέατρο ΗΒΗ, αναφέρεται σε παράσταση που ανέβηκε τη σαιζόν 2009-2010. Γιατί από τότε έχει να ενημερωθεί. Αλλά τα φράγκα, φράγκα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This