MasterChef 4: Απόψε στις 21:00, Σταύρος εναντίον Σταυρή στο Μεγάλο Τελικό! (video)

Must Read

Ο Σταύρος και ο Σταυρής, βάζουν τις ποδιές του τελικού και τα δυνατά τους, και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη, σε έναν συγκλονιστικό τελικό!

Είναι κατά γενική ομολογία οι δύο καλύτεροι μάγειρες, καθώς κατάφεραν, μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 5 μήνες, να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και να φτάσουν εκεί όπου και οι δυο τους από την αρχή είχαν θέσει ως προσωπικό στόχο: την παρουσία τους στο μεγάλο τελικό του MasterChef 4!

MasterChef4 τελικος

Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, στις 21:00, τα πάντα είναι έτοιμα για την ανάδειξη του επόμενου MasterChef της Ελλάδας!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι για ακόμα μια σεζόν έχουν την τιμή να παρουσιάσουν και να ζήσουν μαζί με όλους μας μια ακόμη πολύ δυνατή στιγμή του MasterChef, υποδέχονται τους δύο φιναλίστ για τη… μητέρα όλων των μαγειρικών μαχών!

MasterChef4 τελικος

Λίγο μετά τις 23:00 έρχεται, σε ζωντανή μετάδοση, η ανακοίνωση του νικητή από το πλατό του MasterChef. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τον επίζηλο τίτλο του MasterChef 4 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ;

Σταύρος ή Σταυρής; Καλή επιτυχία και στους δύο και… ας κερδίσει ο καλύτερος!

  • Δείτε το trailer του 77ου και τελευταίου επεισοδίου του MasterChef 4:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This