Άχνα από το συγκρότημα των δήθεν αντίΣυριζαίων για τα λεφτά που πήραν για τις Πρέσπες!

Must Read


Άκρα του τάφου σιωπή από το συγκρότημα των Παραπολιτικών μετά την αποκάλυψη του Λευτέρη Κρέτσου ότι πήραν έναν σκασμό λεφτά από την κυβέρνηση ΣυΡιζΑ για την συμφωνία των Πρεσπών. Ούτε μία διάψευση για τα ποσά αλλά κυρίως για την ενέργεια, από τους δήθεν αρχιτέκτονες της αντιπολίτευσης!

Λεφτά σε εφημερίδες για τις Πρέσπες

Θύματα φυσικά οι πολίτες, που βλέπουν το δημόσιο χρήμα να σκορπίζεται και στην πλάτη τους να παίζεται το θέατρο του παραλόγου. Εκδότες να βρίζουν την κυβέρνηση, κυβέρνηση να βρίζει εκδότες και στο τέλος της ημέρας να κόβονται τιμολόγια δεκάδων χιλιάδων ευρώ από κρατικό χρήμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This