Μήλον της Έριδος για τον Σκάι και τον ΑΝΤ1 ο Σάββας Πούμπουρας!

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας συναντήθηκε με στελέχη του καναλιού του Φαλήρου προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να είναι στο πάνελ της νέας μεσημεριανής εκπομπής με την Ιωάννα Μαλέσκου, την παρουσιάστρια που έρχεται με φόρα στην Αθήνα από το Κρήτη TV.

Ωστόσο ο Σάββας ανήκει ακόμα στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και του έχει προταθεί ήδη ένα νέο κόνσεπτ εκπομπής. Βλέπετε, τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κανάλι θα επενδύσει πάλι στο νεανικό κοινό με το τηλεπαιχνίδι «Ταξί», μια μεταμεσονύχτια εκπομπή γέλιου με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νικόλα Ράπτη, και με μια παραγωγή με φάρσες, στο «τιμόνι» της οποίας ο σταθμός θέλει ξανά τον Σάββα, αφού κατέχει το… σπορ.

Έλα όμως που μπήκε… σφήνα η όμορφη δασκάλα Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τον θέλει στον πλευρό της στον Σκάι, και το κανάλι δεν της χαλάει το χατίρι… Τι θα κάνει άραγε ο Σάββας;

Δείτε επίσης: Γιώργος Τράγκας: Ακούστε ζωντανά την εκπομπή «Εν Αθήναις» στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This