«Άγριες μέλισσες»: Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα του με τη Δρόσω όταν μαθαίνει από ποιον έμεινε έγκυος

Must Read

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) δεν παίρνει τις απαντήσεις που θέλει, αλλά στο μυαλό του πια έχει σφηνώσει η σκέψη πως ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) έχει σχέση με τον θάνατο του Γιάννου (Ι. Αθανασόπουλος).

Παράλληλα, η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Μελέτη, φέρνοντάς τον σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω κάτω με την απόφαση της Πηνελόπης (Μ. Πετεβή) να τερματίσει τον γάμο της, όμως ο Δούκας (Λ. Κακούρης) βρίσκει μια λύση που θα κρατήσει τον Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπά) κοντά της.

Ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου), με τη βοήθεια ενός άνδρα από το ένοχο παρελθόν του, προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα (Π. Ορκόπουλος). Το ίδιο βράδυ όλο το χωριό μαζεύεται στο καφενείο της Βιολέτας (Θ. Παπαθωμά) για να παρακολουθήσει μια παράσταση Καραγκιόζη, ενώ ο Ιορδάνης (Λ. Κωνσταντέας) και η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) ανακοινώνουν τους αρραβώνες τους.

Ο Μελέτης παίρνει μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για τις ζωές όλων, ενώ η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου), νιώθοντας ακόμα μία φορά προδομένη από τις αδελφές της, αποφασίζει να τα… τινάξει όλα στον αέρα και αποκαλύπτει στον Ιορδάνη την αλήθεια για το παιδί της αδελφής της. Εκείνος, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από τη Δρόσω να χωρίσουν.

Ο Κυριάκος (Β. Αλεξανδρής) αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματά του και αποχαιρετά την Ουρανία (Α. Καβάλη). Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο κι εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα θα ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα.

Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης... Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα ανατρέψει τα πάντα.

Τέσσερις μήνες αργότερα, η ζωή στο Διαφάνι κυλάει γι’ άλλους όμορφα, γι’ άλλους δύσκολα και γι’ άλλους βασανιστικά… Η Δρόσω μετά τη διάλυση του αρραβώνα της συνεχίζει να ζει απομονωμένη ώσπου να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Η Ελένη (Μ. Κίτσου) μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στη Δρόσω και στον Κυπραίο, ενώ ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος) και η Θεοδοσία (Χ. Χειλά-Φαμέλη) περιμένουν τα χαρτιά του διαζυγίου για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους. Παράλληλα, ο συνεταιρισμός δυναμώνει, ενώ ο Δούκας αρχίζει να φοβάται την επιρροή του.

Η Ανέτ, με τη βοήθεια του Νέστορα και του Μιλτιάδη, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εντοπίσει τον Μελέτη, ενώ η Πηνελόπη συνεχίζει να ζει εγκλωβισμένη σ’ έναν αδιέξοδο γάμο. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) και η Μυρσίνη ανησυχούν για την ψυχική υγεία της Ασημίνας, που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα, καθώς δεν μπορεί ούτε να φάει ούτε να κοιμηθεί, ενώ το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από έναν άνδρα που καταφθάνει στο χωριό αποφασισμένος να προκαλέσει προβλήματα…

Η επιστροφή του Σταμάτη Μαυρουδή (Ν. Ψαρράς), άνδρα της Βιολέτας, θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Η Ελένη απομακρύνεται από τον Θωμά, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει πού πηγαίνει κρυφά από όλους. Ο Δούκας προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να σώσει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Η Θεοδοσία προσπαθεί να αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Λάμπρο, ενώ η Ουρανία παλεύει να αποφασίσει αν θα δεχτεί πίσω τον Κυριάκο, που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να την ξανακερδίσει.

Δείτε επίσης: Γιώργος Τράγκας: Ακούστε ζωντανά την εκπομπή «Εν Αθήναις» στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This