Τετάρτη 16/6/2021

Μύδροι του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα για το παρακράτος

Νέο «χτύπημα» από τον δημοσιογράφο -της προ τριμήνου ανάρτησης-, «όταν γυρίσω θα τους γαμ@@@…», Σωτήρη Καψώχα, ο οποίος αυτή τη φορά στρέφεται εναντίον του «παρακράτους της δεξιάς».

Σε ανάρτησή του σχολιάζει πως κάποιοι παίζουν με το μυαλό του Έλληνα «και αποφασίζουν ότι πρόκειται για εντελώς μ@λ@κ@ ώστε να του δείξουν ότι ακόμη και ο κοινός νους δεν υπάρχει».

Δείτε επίσης: Χυδαία επίθεση στην κυβέρνηση από τον «δημοσιογράφο» Καψώχα: Όταν γυρίσω θα τους γαμ@@@…

Και συνεχίζει την ανάρτησή του, αναφέροντας μερικά παραδείγματα:

  • «Ο Παπαγγελόπουλος οδηγείται στην προανακριτική ως ο Ρασπούτιν της Novartis, για να αποδειχτεί ότι η υπόθεση είναι σκευωρία και τελικά παραπέμπεται για τη διένεξη Μιωνή – Φιλιππάκη.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε από το 2015 μέχρι το 2019 , αλλά οι παρακρατικοί της δεξιάς παρακολουθούσαν όλες τις κινήσεις των στελεχών του και μάλιστα γέμισαν την Ομόνοια με κασέτες με παράνομες ηχογραφήσεις.
  • Η Novartis Hellas παραδέχτηκε στην αμερικανική δικαιοσύνη ότι λάδωνε κυβερνητικά στελέχη στην Ελλάδα για να πετύχει καλύτερες τιμές στα φάρμακα της, αλλά εδώ η κυβέρνηση μιλάει για γιατρούς και νοσοκόμους, βάζοντας τα τσιράκια της να κατηγορούν αυτούς που έχουν διαφορετική εικόνα, ότι δεν γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.
  • Ο Νίκος Παππάς ηχογραφείται παράνομα από ένα αμφιλεγόμενο επιχειρηματία και χωρίς να υπάρχει καμία παράνομη πράξη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιείται ως δείγμα ηθικής κατάπτωσης το στοιχείο και μόνο της συνομιλίας.
  • Η οικονομία της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο και τα πληρωμένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για θετική εξέλιξη.
  • Η κυβέρνηση λυμαίνεται το δημόσιο χρήμα μέσω απευθείας αναθέσεων και διευκολύνσεων σε ημέτερους, μοιράζει ποσά σε ανύπαρκτα ΜΜΕ χωρίς κριτήρια και διαφάνεια και αρνείται να δώσει στοιχεία στους πολίτες, αλλά εδώ αναζητούμε ακόμη τις μπουλντόζες που θα φέρουν την ανάπτυξη.
  • Κυβερνητικά στελέχη απειλούν δημοσιογράφους και δικαστικούς ότι θα τους βάλουν φυλακή, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με προσωπικές εκτιμήσεις.
  • Και μέσα σε όλα αυτά το βρόμικο σύστημα του μιντιακού καθεστώτος ρίχνει κάποια δημοσκόπηση (από την αρχή της πανδημίας έχουν γίνει 24 δημοσκοπήσεις) για να υπενθυμίσει στην κοινωνία ότι το επιτελικό κράτος του Μωυσή απολαμβάνει αποδοχής από 200 έως 800% και ας φροντίσουν πολίτες και κόμματα να συμβιβαστούν με την ιδέα.
  • Είναι τέτοια η κανονικότητα που ζούμε που μπροστά της ωχριούν ο Ορμπάν και ο Μπολσονάρου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ