Τρίτη 15/6/2021

Το ιστορικό αρχείο της Σεμίνας Διγενή έρχεται στην ΕΡΤ (video)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε “Πολιτικές Επιστήμες” στη Σιένα και “Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία” στην Ρώμη. Υπήρξε σύζυγος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραλή με τον οποίον απέκτησαν μία κόρη, την σκηνοθέτιδα Κίρκη Καραλή.

Ο λόγος για την αθάνατη και καταξιωμένη, Σεμίνα Διγενή, η οποία έχει καταγράψει μακρά πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και της δημοσιογραφίας. Μερικές από τις τηλεοπτικές εκπομπές της που έσπασαν τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν: «3 στον Αέρα», «Made in Greece», «Ώρα Ελλάδος», «Κοίτα τι έκανες», «Πές το στη Σεμίνα» και άλλες πολλές.

Το αρχείο με τις μοναδικές συνεντεύξεις και τα ιστορικά πρόσωπα θα προβληθεί στο κανάλι της ΕΡΤ. Η ίδια, έκανε προσωπικά συνάντηση με τους υπεύθυνους του καναλιού και έδωσε με θέρμη τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία είχε συνεργαστεί παλαιότερα με τη γνωστή δημοσιογράφο, η κα. Διγενή έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο Youtube. Στο «semina digeni official», μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει αποσπάσματα από τις εκπομπές της και τα σπουδαία πρόσωπα που έχουν περάσει από εκεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ