Λίστα Πέτσα – Τα χάλασαν στη «μοιρασιά»

Must Read

Μαθαίνουμε ότι κάποιοι βαρόνοι των ΜΜΕ επιστρέφουν τα χρήματα που πήραν από την σκανδαλώδη καμπάνια για τον κορωνοϊό. Όχι, δεν τους πήρε ο πόνος για το δημόσιο χρήμα.

Εάν πονούσαν πραγματικά τον Έλληνα πολίτη δεν θα είχαν δεχτεί ποτέ να εισπράξουν ούτε 1 ευρώ και θα δημοσίευαν δωρεάν τις καταχωρήσεις δημοσίου συμφέροντος. Αντίθετα, αυτό που έγινε είναι ότι τα χάλασαν στην μοιρασιά.

Και δεν μιλάμε για κάποια πιο μικρής εμβέλειας ΜΜΕ, ή κάποια τοπικά που επέλεξαν να επιστρέψουν τα χρήματα διαισθανόμενα την κοροϊδία και χαρακτηρίζοντας τη λίστα Πέτσα ως «μνημείο διασπάθισης και κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος» και κάνοντας λόγο για «μοιρασιά με όρους που παραπέμπουν στο πιο παλαιοκομματικό και αποκρουστικό παρελθόν της χώρας», μιλάμε για «μεγαθήρια».

Όλοι οι βαρόνοι πιστεύουν ότι «εγώ εξέλεξα τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Μόλις είδαν λοιπόν κάποιοι να έχουν πάρει περισσότερα από αυτούς, τα πήραν στο κρανίο.

Και επιστρέφουν τα λεφτά, ασκούν κριτική, με μοναδικό σκοπό να πιέσουν τον Μητσοτάκη.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This