Ο Γιάννης Καραγιάννης των Κάπα Studios θα χτίσει ξανά την… Τρούμπα του Πειραιά για την σειρά «Άγριες μέλισσες»

Must Read

Οι παραγωγοί της σειράς «Άγριες μέλισσες» δεν φείδονται χρημάτων προκειμένου να κρατήσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα το σίριαλ που έκανε φέτος πάταγο!

Η αρχή έγινε όταν ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης των Κάπα Studios έστησε, τον Ιούνιο του 2019, το χωριό Διαφάνι, σε έναν χώρο πέντε στρεμμάτων στην Παλλήνη. Ο ίδιος θα βάλει πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα χτίσει ξανά την… Τρούμπα του Πειραιά, αλλά και αυτή τη φορά στην Παλλήνη.

Η κακόφημη συνοικία θα ανάψει ακόμη μία φορά τα κόκκινα φανάρια της στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020, όταν θα αρχίσουν τα γυρίσματα, με τη Δρόσω να δουλεύει σε καμπαρέ – οίκο ανοχής, ψάχνοντας την τύχη της στο τραγούδι μετά το φευγιό της από το Διαφάνι. Τα «σπίτια», τα καμπαρέ, τα μπαρ, τα χαμαιτυπεία και οι μπαρμπουτιέρες θα χτιστούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, δίνονταν άλλη διάσταση στο σίριαλ!

Να σημειωθεί ότι η εταιρία παραγωγής του Γιώργου Καραγιάννη έχει ξοδέψει ήδη 6.000.000 ευρώ προκειμένου να χτίσει από το μηδέν ένα ολόκληρο χωριό στην Παλλήνη και να «μεταφέρει» τους τηλεθεατές στην επαρχία της Λάρισας του 1959. Το κουρείο, η Χωροφυλακή, το γραφείο της κοινότητας, το μαγαζάκι με είδη προικός της κυρίας Ρίζως, το καφενείο της Βιολέτας, το αρχοντικό του Σεβαστού, το σπίτι του Μιλτιάδη, το ατελιέ της Ουρανίας, το σπίτι του Προύσαλη, η οικία των αδερφών Σταμίρη, όλα έγιναν με μεράκι από τον σπουδαίο σκηνογράφο της σειράς Αντώνη Χαλκιά.

Ο ίδιος και οι συνεργάτες του είχαν αναλάβει να στήσουν από την αρχή τα σκηνικά και στη θρυλική σειρά «Το νησί» του Mega πριν από εννέα ολόκληρα χρόνια.

Όταν η «Espresso» είχε βρεθεί στα γυρίσματα στο Διαφάνι, ο κύριος Καραγιάννης μας είχε εξομολογηθεί για όσα φτιάχτηκαν στην Παλλήνη: «Αυτά που βλέπετε δεν είναι τούβλα. Είναι τελάρα με γύψο. Έχω να κάνω τέτοια σειρά εποχής από το “Τρίτο στεφάνι” του αείμνηστου Γιάννη Δαλιανίδη και νιώθω τρισευτυχισμένος. Η σειρά κόστισε 6.000.000 ευρώ. Ε, και; Δεν με νοιάζει. Με νοιάζει ότι ο ΑΝΤ1 με έπεισε για μια σειρά εποχής, όταν ψυχολογικά η αγορά ήταν πεσμένη. Οι “Άγριες μέλισσες” είναι η αρχή για μια νέα τηλεόραση».

Και το πάθος του έγινε επιτυχία ! Το νέο του στοίχημα, λοιπόν, είναι η αναβίωσης της Τρούμπας του 1960 στα Μεσόγεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This