Με… άκαυτα πρόσωπα ξεκινάνε τα πάνελ ψυχαγωγικών εκπομπών

Must Read

Η τράπουλα με τους βαλέδες και τις ντάμες της μικρής οθόνης ανακατεύτηκε ξανά, τα φύλλα μοιράστηκαν εκ νέου και τα πάνελ των ζωντανών εκπομπών του ψυχαγωγικού τομέα είναι εδώ, ενωμένα, δυνατά και κυρίως έτοιμα να παίξουν τον δικό τους ρόλο στην επιτυχία (ή την αποτυχία!) της φετινής τηλεοπτικής παρτίδας.

Καινούργια και παλιά πρόσωπα σε φρέσκες ή ανανεωμένες προτάσεις των καναλιών για τους τηλεθεατές θα… σιγοντάρουν τα «πρώτα βιολιά» των εκπομπών, είτε πρόκειται για πρόσωπα με εμπειρία μπροστά στον φακό είτε για νέες παρουσίες στην TV που αποφασίστηκε πως έχουν αυτό το «κάτι» που θέλει η TV. Κοινός στόχος; Τα υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Νέο αίμα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Πέρα από τη Λίτσα Πατέρα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι οποίοι μένουν σταθεροί στις θέσεις τους, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ανανεώσει τα πάνελ με πρόσωπα «άκαυτα» που (ελπίζουμε να) τα… λένε κιόλας. Πρόκειται για την Κόνι Μεταξά, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της ως πανελίστρια έχοντας τον αέρα της πρόσφατης νίκης της στο «J2US» και τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο, τον οποίο είχε ξεχωρίσει η Φαίη σε συνέντευξη που του είχε κάνει στην εκπομπή και του πρότεινε να συνεργαστούν.

Comeback Παπανώτα

Στο πάνελ του «Happy Day», στον Alpha, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή θα βρίσκονται πάλι η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς, ενώ κάνει comeback και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος είχε φύγει πέρυσι από την εκπομπή για να συμπράξει με τον Γιώργο Λιάγκα, στον Σκάι.

Ο τελευταίος, ως γνωστόν, έμεινε εκτός τηλεοπτικού προγραμματισμού τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν κι έτσι ο Δημήτρης επέστρεψε στον Alpha. Νέες αφίξεις στο «Happy Day» οι Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος στη μαγειρική, αλλά και ο Γιώργος Σατσίδης με νέα από Χόλιγουντ και το καινούργιο reality του σταθμού «Bachelor».

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία επιστρέφει στην καθημερινή… δράση, στις 11.00, με τη νέα infotainment εκπομπή της «Ωρα για Μελέτη», στον Alpha, εκτός από την καθοδήγηση του Νίκου Μάνεση, που τη βοήθησε στο στήσιμο της εκπομπής της, έχει εξασφαλίσει ως μόνιμους τηλεοπτικούς συνοδοιπόρους της τους Τάσο Τεργιάκη και Γιώργο Γρηγοριάδη.

Στον Alpha επίσης έρχεται με φόρα το «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία πιστεύουν πολύ στο κανάλι και θεωρούν ότι θα μπορέσει να κερδίσει μια μερίδα τηλεθεατών. Η ομάδα του μοντέλου, που έμαθε το ευρύ κοινό μέσω του «GNTM», δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Όπως έγινε γνωστό, πάντως, η πρώτη που συμφώνησε να καθίσει στο πάνελ της ανερχόμενης παρουσιάστριας είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία έφυγε από το «Πρωινό», ενώ ακούγεται πως «πολιορκείται» στενά και ο επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Οι τηλεθεατές του Star θα δουν και φέτος την ίδια σύνθεση του πάνελ στη «Φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνεχίζουν ακάθεκτοι την on camera συνεργασία τους με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τη Μαριλού Ρεπαπή, τον Γιώργο Κρικοριάν, την Τζώρτζια Γεωργίου και την Αση Μπήλιου.

Στο «Ευτυχείτε!» του Open με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καινούργιου τα μέλη του πάνελ αυξάνονται και πληθύνονται. Πέρα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, στο πάνελ θα καθίσουν επίσης ο Νίκος Γεωργιάδης, που ήταν πέρυσι με τον Γιώργο Λιάγκα και ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος συνεργαζόταν μέχρι πέρυσι με το πρωινό του Star, κάνοντας ζωντανές συνδέσεις showbiz, αλλά έφυγε, γιατί στο Open του τάξανε διευρυμένο ρόλο.

Οι «φρουροί»της Μαλέσκου

Στον Σκάι στις 12 τα μεσημέρι έρχεται η «Μενεγάκη της Κρήτης», ακόμη μία περίπτωση νέου προσώπου όπως αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία, σε αντίθεση με το μοντέλο και πρώην κριτή στο «GNTM», διαθέτει χρόνια εμπειρίας, αφού παρουσίαζε ζωντανές εκπομπές στο Κρήτη TV. Η εκπομπή της θα λέγεται «Love it» και στο πλευρό της θα είναι ο Μάνος Μαγιάτης, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Στις εκπομπές του Σαββατοκύριακου τώρα, η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει απτόητη το «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha, για τρίτη σεζόν, πλην όμως με brand new συνεργάτες, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, αφού της έφυγαν όλοι. Ο μόνος που έμεινε στο πλευρό της είναι ο Κώστας Τσουρός, ενώ το νέο πάνελ της εκπομπής θα απαρτίζουν η Εβελίνα Νικόλιζα, η Ναταλία Αργυράκη, η Ράνια Αλευρά, η Σοφία Τσίπα και -εκτός απροόπτου- ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Αμετακίνητοι στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή της «Ελα χαμογέλα», στο Open, παραμένουν και τη φετινή σεζόν όλοι οι συνεργάτες της: Παύλος Σταματόπουλος, Ελένη Βουλγαράκη και Κωνσταντίνος Βασάλος. Νέα άφιξη στην εκπομπή η σύντροφος του τελευταίου Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν μέχρι πέρυσι πανελίστρα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αλλά φέτος πήρε μετεγγραφή και είναι πολύ χαρούμενη, αφού θα δουλεύει με τον αγαπημένο της.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This