Πολυεργαλείο η Δέσποινα Βανδή: Η νέα σεζόν την βρίσκει σε τρεις εκπομπές

Must Read

Σε TV persona και «πουλέν» του Open έχει εξελιχθεί η Δέσποινα Βανδή, που κάτι μας λέει ότι αφήνει σιγά σιγά τις πίστες για χάρη της μικρής οθόνης, που ομολογουμένως της πάει πολύ! Βέβαια, η κίνηση αυτή της τραγουδίστριας εν όψει του δεύτερου κύματος κορωνοϊού είναι μάλλον και η πιο σοφή, αφού κανείς δεν ξέρει πώς θα κινηθούν τα μπουζούκια φέτος.

Έτσι, η Δέσποινα πριν… πεινάσει μαγειρεύει! Σύμφωνα με βασικό στέλεχος του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα «χτυπήσει» εις τριπλούν στο φετινό πρόγραμμά του, με τα καθήκοντά της να είναι διευρυμένα και η ίδια ενεργή ως παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2020-2021. Η σύζυγος του Ντέμη Νικολαΐδη και μητέρα δύο παιδιών θα βρίσκεται πάλι από τα τέλη Σεπτεμβρίου στην επιτροπή του «J2US» μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Μπακοδήμου, καθώς η κριτική της… τσακίζει κόκαλα. Από την άλλη μεριά, τον Οκτώβριο θα αρχίσει να προβάλλεται και ο νέος κύκλος της ταξιδιωτικής εκπομπής της «My Greece».

Η ίδια έχει κάνει ήδη γυρίσματα σε Πήλιο και Κύθνο, με τα πρώτα επεισόδια να μοντάρονται, και συνεχίζει ακάθεκτη τα ταξίδια γεύσεων σε Κρήτη, Κέρκυρα, Φολέγανδρο. Τέλος, από τον Φεβρουάριο 2021 η Δέσποινα Βανδή θα αναλάβει εκ νέου δράση στο «Χ-Factor» ως οικοδέσποινα του talent show, μια εκπομπή που… παίζει πλέον στα δάχτυλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This