Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» στο πρώτο κιόλας επεισόδιο του νέου κύκλου

Must Read

Η αντίστροφη μέτρηση για να αρχίσουν και πάλι να… βουίζουν στον ΑΝΤ1 οι «Αγριες μέλισσες» έχει αρχίσει. Σε 10 μέρες από σήμερα, στις 14 Σεπτεμβρίου, στις 22.00, έχει προγραμματιστεί από τον σταθμό η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς που παρακολουθούν φανατικά 1.500.000 τηλεθεατές.

Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η Θεοδοσία (Χ. Χειλά Φαμέλη), σοκαρισμένη από τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου (Α. Κωνσταντίνου), σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της, όταν η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της Καλλιόπης (Σ. Γκίκα) θα αλλάξει για άλλη μία φορά τα δεδομένα.

Η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) προσπαθεί να προσαρμοστεί στον ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη (Μ. Κίτσου) και τον Νικηφόρο (Α. Ροϊλός). Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη ευδαιμονία με τον ερχομό του νέου μέλους, ενώ ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) με τη βοήθεια του Προύσαλη (Γ. Σουξές) βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου). Η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) αποφασίζει να φύγει από τη «φυλακή» της… Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα. Την ίδια ώρα ο Λάμπρος (Δ. Γκοτσόπουλος), καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη.

Το εγγόνι

Το μωρό της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει χαρά στο σπίτι των Σεβαστών και στον Δούκα (Λ. Κακούρης), που αποκτά το πρώτο του εγγόνι. Με αισιοδοξία δείχνει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα. Η απρόσμενη επίσκεψη της Δρόσως θα φέρει ανησυχία στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου). Στο μεταξύ η Ρίζω (Ε. Καρακάση) θα καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Η μητέρα της Θεοδοσίας δείχνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει το διαζύγιο με τον Λάμπρο και οι συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια κορυφώνονται.

Ο Προύσαλης παρουσιάζει νέα στοιχεία στον Νέστορα για τον Κυπραίο. Ο Τόλλιας (Χρ. Πλαΐνης) δέχεται κλήτευση από τον εισαγγελέα και ζητάει βοήθεια από τον Δούκα. Ο Λάμπρος φοβάται πως ο Γιάννος (Ι. Αθανασόπουλος) έχει αφήσει στοιχεία για τον θάνατο του Σέργιου και προειδοποιεί την Ελένη. Μόνο που κανείς τους δεν ξέρει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…

Η Καλλιόπη συναντά την Ελένη και την κατηγορεί για τη δυστυχία της κόρης της, ενώ η Ελένη κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια να μην της απαντήσει. Ο εισαγγελέας (Σ. Τσακίρης) στριμώχνει άσχημα τον Τόλλια για τους χρηματισμούς που έκανε ώστε να προχωρήσει η βιομηχανική ζώνη και απαιτεί ονόματα.

Ο Τόλλιας είναι πλέον σίγουρος πως δεν πρόκειται να τη γλιτώσει. Ο Μπεκιάρης (Β. Κρανιώτης) προειδοποιεί τον Κυπραίο πως, αν δεν εγκαταλείψει αμέσως το Διαφάνι, θα έχουν μπελάδες, εκείνος όμως δεν θέλει να φύγει με άδεια χέρια.

O Νέστορας, που ξέρει τις διαθέσεις του Θωμά, δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Ο Λάμπρος ζητάει από την Ελένη να γίνει γυναίκα του μόλις πάρει το διαζύγιο στα χέρια του, μόνο που η επίσκεψη της Θεοδοσίας, λίγο αργότερα, θα ανατρέψει τα πάντα…

Στοιχεία

Η Θεοδοσία προειδοποιεί την Ελένη πως θα καταδώσει την ίδια και τις αδεφές της για τον φόνο του Σέργιου και η Ελένη αναγκάζεται να προχωρήσει σε μια συμφωνία μαζί της…
Ο Νικηφόρος δεν δέχεται να δώσει στον Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος) τα στοιχεία που μπορούν να καταστρέψουν ολοσχερώς τον Δούκα, ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να πάρει από τον γέροντα Νικόδημο τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απιστία της Μυρσίνης και έπειτα την εκβιάζει μ’ ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να το σκάσει από το Διαφάνι.
Η επόμενη μέρα βρίσκει όλο το χωριό σε κλίμα χαράς και γλεντιού λόγω του ετήσιου καλοκαιρινού πανηγυριού τους.

Το γιορτινό κλίμα θα χαλάσει όταν εξαφανίζεται ο μικρός γιος του Τόλλια και από μια μεγάλη αποκάλυψη που θα αλλάξει τα πάντα… Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε…

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This