Κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του ΣΚΑΪ για το Big Brother!

Must Read

Οι δικηγόροι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θεόδωρος Ορέστης Σκαπινάκης και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος κατέθεσαν σήμερα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του ΣΚΑΪ για το Big Brother!

Ζητούν την απαγόρευση μετάδοσης του Big Brother, αλλιώς την μετάθεση της ώρας μετάδοσης μετά τα μεσάνυχτα, με απαγόρευση και της μετάδοσης διαφημίσεων και trailer όλες τις υπόλοιπες ώρες, καθώς και της μετάδοσης μέσω διαδικτύου.

Ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook:

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ
Σήμερα το πρωί, μαζί με τον συνάδελφο Θεόδωρο – Ορέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΣΚΑΙ με αίτημα την απαγόρευση μετάδοσης του Big Brother, αλλιώς την μετάθεση της ώρας μετάδοσης μετά τα μεσάνυχτα, με απαγόρευση και της μετάδοσης διαφημίσεων και trailer όλες τις υπόλοιπες ώρες, καθώς και της μετάδοσης μέσω διαδικτύου.
Η συζήτηση της Προσωρινής Διαταγής ορίσθηκε για την Πέμπτη 10/9 στις 9 π.μ. στην Ευελπίδων.
Καλούμε ενωσεις, οργανώσεις πολιτών, αλλά και μεμονωμένους πολίτες να δηλώσουν πρόσθεση παρέμβαση.
Ακόμη και αν συμπολιτες μας από ανάγκη η αφέλεια συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο με προσδοκία κέρδους, παραίτηση από το δικαίωμα στην προσωπικότητα δεν επιτρέπεται. Χρέος μας να τους προστατευσουμε, όπως και τον εαυτό μας και τα παιδιά μας.
Από δεξιά ως αριστερά ας συμφωνήσουμε πως η αντίσταση στην χυδαιοτητα είναι καθήκον.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This