Αρχίζει αύριο η νέα σειρά του Alpha «Αγγελική» με στόχο να «χτυπήσει» τις «Άγριες μέλισσες»

Must Read

O Alpha ρίχνει στην τηλεοπτική… αρένα την «Αγγελική» με special επεισόδιο διάρκειας δύο ωρών αύριο το βράδυ προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό στη μυθοπλασία, καθώς οι «Άγριες μέλισσες» αρχίζουν τη Δευτέρα.

Θα καταφέρουν, άραγε, η οικογένεια Αργυρού, που κρύβει βρόμικα μυστικά, και η νοσοκόμα Αγγελική, που θέλει να εκδικηθεί για τον βιασμό της, να ανταγωνιστούν την οικογένεια Σεβαστού και τις αδελφές Σταμίρη, που έρχονται με φόρα για τη δεύτερη σεζόν τους; Οι πίνακες της Nielsen θα δώσουν την απάντηση για την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Είναι γεγονός πως ο Alpha έχει επενδύσει πολλά στο νέο σίριαλ «Αγγελική», εξασφαλίζοντας εκλεκτούς πρωταγωνιστές, όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Πάνος Βλάχος, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Νάντια Μπουλέ, η Δήμητρα Σιγάλα, ο Αλέξανδρος Πέρρος και βέβαια η Μαίρη Μηνά, που είναι ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο, το οποίο προέρχεται από το θέατρο, με την επιλογή της να μοιάζει αντιστοίχως με την περσινή επιλογή της Μαρίας Κίτσου για τις «Άγριες μέλισσες». Θα έχει, άραγε, την ίδια τύχη; Το στόρι της νέας σειράς, πάντως, είναι πολύ δυνατό.

Η Αγγελική Γρηγορίου (Μ. Μηνά) είναι μια νεαρή νοσοκόμα, η οποία μόλις άρχισε να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού. Έχει έρθει για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Αθηνάς Αργυρού (Φ. Κομνηνού), που είναι η κεφαλή της πανίσχυρης φαμίλιας. Με τη γοητεία, τον επαγγελματισμό και τη φαινομενική αθωότητά της, η Αγγελική κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη αλλά και το ενδιαφέρον όλων των Αργυρών, χωρίς να κινήσει υποψίες για την πραγματική της ταυτότητα και τα κρυφά της σχέδια.

Δεκαεπτά χρόνια τώρα η Αγγελική προσπαθεί να αφήσει πίσω της το κορίτσι που κάποτε ήταν, τη Μαργαρίτα, όμως δεν έχει καταφέρει να ξεχάσει ούτε στιγμή τι της έχουν κάνει.

Ο ερχομός της στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού δεν είναι τυχαίος. Υποκινείται από τη βαθιά επιθυμία της να πάρει εκδίκηση από αυτούς που της προκάλεσαν τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε ποτέ να νιώσει.

Τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Αργυρού, ο Στέφανος (Γ. Χρυσοστόμου), ο Παύλος (Ι. Παπαζήσης), ο Δημήτρης (Π. Βλάχος) και ο Νικόλας (Α. Πέρρος), κατέστρεψαν τη ζωή της ένα βράδυ πριν από πολλά χρόνια, παίρνοντας με τη βία την αθωότητά της. Έκτοτε έχει μόνο έναν σκοπό: να μπει στην οικογένεια Αργυρού και να τους κάνει όλους να πληρώσουν. Όταν τα καταφέρνει, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Η εκδίκηση γίνεται ο φάρος που φωτίζει τις μέρες και τις νύχτες της. Η μοίρα, όμως, που συχνά παίζει παράξενα παιχνίδια, αποφασίζει να τη δοκιμάσει βάζοντας στο σχέδιό της το μεγαλύτερο εμπόδιο: την ίδια της την καρδιά. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο έρωτας έχει τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον πόνο και να τον πολεμήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This