Big Brother spoiler: 5 θα είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση – Ποιον θα σώσει το βέτο (video)

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε το βέτο να το κερδίζει (για κλάσματα δευτερολέπτου) ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο Δημήτρης ο οποίος έχει έρθει πολύ κοντά με την τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη αποφάσισε να τη σώσει, καθώς ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μετά τους έντονους καυγάδες που είχε δημιουργήσει αυτή τη βδομάδα, και να της προσφέρει το βέτο.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο Δημήτρης έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του, αφού την θέση της πήρε ο ίδιος ο οποίος ήρθε σε ισοψηφία στους ψήφους μαζί με άλλους δύο παίκτες, την Ράνια Καραγιάννη γνωστή και ως αγρότισσα και τον καινούργιο παίκτη, τον Νίκο Ζέκο.

Οπότε οι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Δημήτρης ο Κεχαγιάς, Ράνια Καραγιάννη, ο Νίκος Ζέκος, ο Χρήστος ο Μακρίδης (Αντιδήμαρχος), ο οποίος είναι για τρίτη συνεχόμενη φορά υποψήφιος και ο Νικόλας Παπαπαύλου.

https://www.youtube.com/watch?v=kkF3ZJH5bho

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This