Βig Brother: Η απάντηση της Χριστίνας Ορφανίδου για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε και ο εξάψαλμος του Ανδρέα Μικρούτσικου (video)

Must Read

Τις τελευταίες μέρες έχει διαρρεύσει ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια μία παίκτρια του reality Big Brother.

Ο λόγος για την Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία ενημερώθηκε από την παραγωγή για την ύπαρξη αυτού του βίντεο και καλέστηκε στο live για να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

Η συγκεκριμένη παίκτρια, δήλωσε πως γνώριζε ότι την βιντεοσκοπούσε ο πρώην σύντροφός της την ώρα της ερωτικής περίπτυξής τους, όμως δεν ήταν σύμφωνη για τη διάδοσή του.

Μιλώντας για τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής της, η ίδια , ούσα συναισθηματικά φορτισμένη αποκάλυψε όλη την αλήθεια γύρω από το εν λόγω βίντεο.

«Είμαι καλύτερα τώρα, σε σχέση με το μεσημέρι. Είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαι η μόνη που το έχω πάθει. Το 2017 βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ήμασταν πολύ καλά με τον σύντροφό μου. Είχαμε και οι δύο στα αρχεία μας πολύ προσωπικές μας στιγμές. Χωρίσαμε και μετά εγώ έκανα σχέση με έναν άλλο άνθρωπο. Ο πρώην σύντροφός μου για να με ξεφτιλίσει, για να με κάνει να χωρίσω, για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές. Μάλιστα, τις έστελνε, από κινητό σε κινητό, στους κοινούς γνωστούς μας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να με εξευτελίσει, να αναγκαστώ να φύγω από την Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο διάστημα, να χάσω πολλά κιλά, να μην ξέρω ποιον να εμπιστευτώ. Μου χάλασε, εννοείται, τη νέα μου σχέση, γιατί αυτός ήταν ο σκοπός του και πολλές φορές βίωσα bullying κι από τρίτα άτομα, τα οποία είχαν αυτά τα βίντεο κι αυτές τις φωτογραφίες. Από το 2018 και μετά, αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση με κάποιον. Έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου. Νιώθω πάρα πολύ δυνατή, γιατί αν αυτό το πάθαινε κάποια άλλη κοπέλα, μπορεί να είχε κάνει κακό στον εαυτό της. Θέλω να σας πω ότι δεν ενημέρωσα αμέσως τους γονείς μου, γιατί δεν ήθελα να τους στεναχωρήσω γι’ αυτό το πράγμα και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω μόνη μου. Κινήθηκα νομικά, υπάρχει μια μήνυση εναντίον του. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνέχισε και μετά τη μήνυση να μιλάει άσχημα για μένα και να κυκλοφορεί τα ίδια πράγματα.

Θέλω να δώσω μία συμβουλή σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα αν είναι παντρεμένες, αν είναι σε σχέση, αν έχουν κάποιο φλερτ… Ποτέ, μα ποτέ, να μην βιντεοσκοπούν προσωπικές τους στιγμές, γιατί ποτέ δεν ξέρουν τι μπορεί να γίνει, ποτέ δεν ξέρουν πως μπορεί ο άλλος να τις εκμεταλλευτεί για να καλύψει τον εγωισμό του, την κακία του, την ανασφάλεια του»

Ακούγοντας αυτή την ιστορία ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε, όπως δήλωσε και ο ίδιος «έξω φρενών»

«Είμαι έξαλλος, έξω φρενών… Είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Αυτό που μάθαμε είναι ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύνης, είναι ένας φαλλοκράτης του κερατά, ένας ανύπαρκτος που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά του. Η ευθύνη σου είναι ότι έμπλεξες τη ζωή σου με αυτό το πράγμα. Πώς επέτρεψες σε αυτό το πράγμα να τον εμπιστευτείς; Μην κλαις για το βίντεο, δεν διαπομπεύεσαι, αυτός ο αγύρτης διαπομπεύεται και κάθε αγύρτης που χρησιμοποιεί τέτοια στοιχεία εναντίον των γυναικών.

Αμάν πια αυτή η ιστορία και το διαδίκτυο, μια επαναστατική διαδικασία που θέλουν να την πάνε πίσω με αυτά τα απολειφάδια της κοινωνίας που χρησιμοποιούν και πατούν γυναίκες. Μην κλαις κορίτσι μου, καταδίκασέ τον και μαζί όλη η κοινωνία πρέπει να καταδικάζουμε αυτά τα πράγματα. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, είναι υπάνθρωποι, δεν αγαπούν τίποτα. Μη σκας για τον παλιοκερατά. Η ζωή είναι περίπλοκη και ανατρεπτική, αλλά όχι για τέτοια κουμάσια. Κάτι λιγούρια που θα το δουν για να πάρουν μάτι, δεν μας αφορούν ούτε οι φαλλοκράτες. Ούτε οι μισογύνηδες»

https://www.youtube.com/watch?v=mI_HRfVYBxE&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This