Δευτέρα 17/5/2021

Το γερμανικό Big Brother έβαλε…«πλώρη» για την Πάρο

Στο νησί της Πάρου βρίσκεται η παραγωγή του γερμανικού Big Brother, για τα γυρίσματα του δημοφιλούς reality, τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες.

Μια χλιδάτη εντυπωσιακότατη βίλα με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και 8 υπνοδωμάτια που βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, επιλέχθηκε από τη γερμανική παραγωγή του διάσημου παιχνιδιού για να στεγάσει τους παίκτες. Παράλληλα, μια επίσης πολυτελής βίλα κοντά στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα, που έχει αναλάβει να καταγράφει σε 24ωρη βάση τους διαγωνιζόμενους.

Σύμφωνα με το parianostypos, οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής, «όργωσαν» το Αιγαίο, με σκοπό να βρουν το καταλληλότερο μέρος για το διάσημο reality. Μάλιστα, ήδη στο νησί βρίσκεται μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής, τα οποία έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικίας.

Όσον αφορά στους παίκτες, η παραγωγή έχει ήδη συμφωνήσει την άφιξή τους στο νησί στις αρχές του Οκτώβρη, ενώ εκείνες τις ημέρες θα αρχίσουν τα γυρίσματα και σε εξωτερικούς χώρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ