Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Εύα Σιμάτου και ο Τάσος Σωτηράκης «εισβάλλουν» στις «Άγριες μέλισσες»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τρεις νέες «μέλισσες» θα… τσιμπήσουν τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου) τον ερχόμενο μήνα!

Τα spoilers είναι συγκλονιστικά! Δεν της φτάνει ο σκληρός διευθυντής της φυλακής (Βασίλης Μπισμπίκης) που θα τη βιάσει κιόλας λόγω τρελού πάθους, η ζωή της θα γίνει κόλαση από μια συγκρατούμενή της και έναν δεσμοφύλακα.

Η θεατρική ηθοποιός Εύα Σιμάτου, η οποία πέρυσι έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση Ρέππα – Παπαθανασίου «Φεγγάρι από χαρτί», μπαίνει δυναμικά στις «Άγριες μέλισσες» και θα υποδυθεί μια φυλακισμένη που θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος της Λενιώς κατά τον εγκλεισμό της στη φυλακή!

Στη σειρά των 1.500.000 τηλεθεατών θα μπει και ο εξαιρετικός ηθοποιός και μουσικός Τάσος Σωτηράκης, ο οποίος θα υποδυθεί τον άγριο δεσμοφύλακα που θα βασανίζει τη Λενιώ.

Ο Σωτηράκης, με το που έκλεισε να παίξει στις «Άγριες μέλισσες» τον δεσμοφύλακα, αποχωρίστηκε και τα γένια του και έμεινε με ένα παχύ μουστάκι. Ο ηθοποιός είχε αφήσει μια μεγάλη γενειάδα για τις ανάγκες του «Αρη», του μονολόγου στον οποίο υποδυόταν τον Βελουχιώτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ