Πέμπτη 6/5/2021

Ο Ερντογάν έκανε μήνυση στην εφημερίδα «Δημοκρατία»! Ξεθάρρεψε με την απόφαση κατά του κτηνοτρόφου;

Φαίνεται ότι ο Ερντογάν θεωρεί την Ελλάδα ήδη ως οθωμανική αποικία στην νεοθωμανική που ονείρωξη. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας Δημοκρατία για το πρωτοσέλιδο της, το οποίο όμως εκφράζει όλους τους Έλληνες.

Η είδηση μεταδίδεται επισήμως από το πρακτορείο Αναντολού, το οποίο αποκαλύπτει πως ο σουλτάνος Ερντογάν έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να προβούμε σε μήνυση κατά της εφημερίδας «δημοκρατία» για το επίμαχο πρωτοσέλιδο.

Η είδηση όπως μεταδόθηκε από το πρακτορείο Anadolu

Προφανώς ο Ερντογάν ξεθάρρεψε βλέποντας την απόφαση στο δικαστήριο του Έβρου, που καταδίκασε με 26 μήνες φυλάκιση τον ήρωα κτηνοτρόφο ο οποίος επιχείρησε να αποτρέψει την παράνομη είσοδο τούρκων στην Ελλάδα. Πιστεύει λοιπόν πως η δικαιοσύνη στην Ελλάδα έχει επανέλθει στις εποχές του 1800, όπου οι δερβίσηδες έκαναν κουμάντο.

Σίγουρα πάντως το θράσος του συνήργησε και ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος την ώρα που τουρκικές εφημερίδες και δημοσιογράφοι απειλούν τους Έλληνες με νέες σφαγές και γενοκτονίες, αυτός καταδίκασε το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας!

Η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ