Ύποπτη σιωπή ελληνικών ΜΜΕ για την Αρμενία και τις θηριωδίες του Αζερμπαϊτζάν

Must Read

Έχουν περάσει αρκετές ώρες από την έναρξη της εισβολής των Αζέρων σε αρμένικα εδάφη που συνοδεύτηκαν με ανελέητο από βομβαρδισμό κατά αμάχων. Οι εξελίξεις είναι ήδη πρώτο θέμα σε διεθνή δίκτυα, με εκτενή ρεπορτάζ, εικόνες και βίντεο από την περιοχή των συγκρούσεων.

Και όμως μεγάλα συστημικά ελληνικά μέσα μετά από τόσες ώρες δεν έχουν βγάλει άχνα για τα γεγονότα ή τα έχουν περάσει στα ψιλά. Γιατί άραγε; Πως είναι δυνατόν να αποκρύπτουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από μία χώρα μάλιστα που διάκειται εχθρικά στην Ελλάδα και είναι πιστός σύμμαχος των τούρκων;

Μία πιθανή εξήγηση είναι ότι μπορεί το Αζερμπαϊτζάν και ο δικτάτορας του, ο παράφρονας Αλίεφ να είναι ανθέλληνάς και φιλότουρκος, έχει όμως μεγάλες αγάπες και σχέσεις με έλληνες πολιτικούς. Μην λησμονούμε ότι το 2014 παραλίγο να αγοράσει την ΔΕΣΦΑ με 140 εκατομμύρια € λιγότερα. Σκάνδαλο που ευτυχώς το ακύρωσε η κομισιόν.

Γνωρίζουμε σήμερα ότι το Αζερμπαϊτζάν μοίραζε πακτωλούς μαύρου χρήματος σε δυτικούς πολιτικούς, αποκάλυψη που έκανε η δολοφονημένη πλέον δημοσιογράφος Δάφνη Καρουάνα στη Μάλτα. Εκεί γινόταν το ξέπλυμα και τα λεφτά κατέληγαν σε διεφθαρμένους δυτικούς πολιτικούς που στην συνέχεια δρούσαν υπέρ όχι μόνο το Αζερμπαϊτζάν αλλά και της Τουρκίας.

Υπάρχουν όμως και οι έλληνες πολιτικοί που έχουν στενές σχέσεις με τον διεφθαρμένο δικτάτορα του Αζερμπαϊτζάν. Πολιτικοί που φημίζονται για την ελαστικότητα τους στα εθνικά θέματα. Κάποια εξ’αυτών μάλιστα σε διεθνείς τους εμφανίσεις είχαν φτάσει στο σημείο να αμφισβητούν ακόμα και την γενοκτονία των αρμενίων.

Από εκεί και μετά, μέχρι να φτάσουμε στο σημερινό ελεεινό σημείο όπου συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκρύπτουν τις θηριωδίες των Αζέρων κατά των Αρμενίων, υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Τι συμβαίνει; Γιατί τέτοια σιωπή; Μήπως πάει πακέτο ή ενίσχυση μέσω παράνομων δραστηριοτήτων μαζί με την εθνική μειοδοσία; Για δείτε το, ειδικά εκεί στην ΕΥΠ, γιατί αυτή ακριβώς είναι η δουλειά σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This