Σία Κοσιώνη: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα-απολογισμός πριν τις διακοπές της

Must Read

Ήδη από τον περασμένο Μάιο, η Σία Κοσιώνη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ για 14η συνεχή σεζόν.

Και τώρα που είναι πανέτοιμη, πλέον, να φύγει για διακοπές, αποφάσισε να μας αποχαιρετίσει με μια ανάρτηση-«ποταμό» στο Instagram.

Μετά από μια τηλεοπτική σεζόν ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων, η πεπειραμένη δημοσιογράφος θέλησε να πει δημόσια δυο λόγια για τις εμπειρίες της, αλλά και να ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το ερχόμενο φθινόπωρο.
«Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε όλα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Είναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό από μία από τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών!»

Και για τους… «άπιστους Θωμάδες» εκεί έξω, ιδού τι αναφέρει το λιτό δελτίο τύπου, όπου ανακοινώνεται η συνέχιση της συνεργασίας της με το κανάλι του Νέου Φαλήρου:
«Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.
Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This