Ο προγραμματισμός των καναλιών για το 2021 με νέες παραγωγές αλλά παλιά πρόσωπα

Must Read

Τη στιγμή που συνεχίζονται οι πρεμιέρες των νέων προγραμμάτων των καναλιών, τα στελέχη των σταθμών μαγειρεύουν τις παραγωγές του 2021 με δοσολογία από reality, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης από «Βig Βrother», «GNTM», «The Voice» και «Βachelor» μόνο απογοητευτικά δεν είναι, μια και μεγάλη μερίδα του κοινού ψοφά για ίντριγκες και κλειδαρότρυπα.

Το παράδοξο βέβαια είναι πως ορισμένα από τα φρέσκα προγράμματα θα παρουσιάσουν πρόσωπα γνωστά στους τηλεθεατές. Οι υπεύθυνοι των καναλιών ανακυκλώνουν παρουσιαστές που είναι οικείοι στο κοινό, προτιμώντας έτσι να μη ρισκάρουν ακριβές παραγωγές στα χέρια άγνωστων προσώπων.

ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου θα ρίξει στην αρένα της τηλεθέασης το talent show «The masked singer» (Ο μεταμφιεσμένος καλλιτέχνης), το οποίο προορίζει για τον Φεβρουάριο του 2021. Αν όλα πάνε καλά με τον κορονοϊό και τη γενικότερη κατάσταση στην οικονομία (χλωμό, για να λέμε τη μαύρη αλήθεια), το show (στο οποίο θα διαγωνίζονται 16 γνωστοί καλλιτέχνες) θα βγει στον αέρα με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Για την κριτική επιτροπή θεωρούνται σίγουροι οι Μουτσινάς, Φουρέιρα και Τάμτα. Την τέταρτη θέση ήταν να πάρει αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης, αλλά του βγήκε από δεξιά ο Θοδωρής Μαραντίνης, που έχει και μια σχετική εμπειρία από show από τη συμμετοχή του στο «Τhe X-Factor». Η Ελενα Χριστοπούλου, που μετακόμισε στο Φάληρο ως κριτής στο reality μόδας «My Style Rocks», θα αναλάβει πλέον δική της εκπομπή.

Η booker μοντέλων (και της Παπαγεωργίου, για να μην ξεχνιόμαστε) έκλεισε ως κεντρική παρουσιάστρια στο «Make Over» (Ολική μεταμόρφωση), με τις αιτήσεις να έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τις 1.500, από τους άντρες που θέλουν να αλλάξουν εμφάνιση! Το σίγουρο είναι πως δεν θα γλιτώσουμε από το «Survivor», το οποίο έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2021, με παρουσιαστή τον αγαπημένο του Ιλιτζαλί Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος και μια χαρά την περνά στον Άγιο Δομίνικο, και τα promotions του κάνει από το Instagram, και την Μπόμπα του έχει για παρέα.

STAR

Αν η πανδημία δεν φέρει νέα προβλήματα στα γυρίσματα, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα βγάλει κανονικά το 2021 στον αέρα το «MasterChef», με τη γνωστή σύνθεση (Κοντιζάς, Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης) και το «Dancing With The Stars».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασική κριτής του «GNTM» Βίκυ Καγιά είναι η επικρατέστερη υποψήφια για την παρουσίαση του χορευτικού reality show.

Μα όλα πια θα τα κάνει αυτό το κορίτσι; Αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που διαρρέουν από το Star, η απάντηση είναι «ναι» και πάλι «ναι». Παράλληλα θα κρατήσει και την παρουσίαση του καθημερινού reality «Shopping Star».

ΑΝΤ1

Κορονοϊού επιτρέποντος, το «Your face Sounds familiar», το οποίο διακόπηκε λόγω της πανδημίας, θα επιστρέψει από τον Ιανουάριο με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Στο κανάλι πέρασαν και τα δικαιώματα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» απευθείας από τη μητρική εταιρία του show την Talpa, η οποία διέκοψε τη συνεργασία της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ούτε ο κεντρικός παρουσιαστής ούτε η κριτική επιτροπή.

Το κανάλι του Αμαρουσίου αγόρασε και τα δικαιώματα του reality «Φάρμα», όπου παίκτες αγωνίζονται να επιβιώσουν, σκαλίζοντας τη γη και αρμέγοντας κατσίκες! Λέγεται ότι την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που ξέρει πολύ καλά τα κόλπα της παραγωγής, αφού την είχε παρουσιάσει στο παρελθόν στο Mega.

ALPHA

Το κανάλι θα χτυπήσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη θηλυκή βερσιόν του «Bachelor» την… Μπατσελορέτα, αφού ο «Εργένης» του κύλησε καλά σε τηλεθέαση.

Τα στελέχη ψάχνουν από τώρα είκοσι υποψήφιους γαμπρούς και μια κούκλα «Εργένισσα», που να τα λέει και να θέλει να φορέσει βέρα στο δεξί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This