«Άγριες μέλισσες»: Η αποφυλάκιση πέντε χρόνια μετά και η τιμωρία της Μυρσίνης από τον Δούκα

Must Read

Ο Δούκας τιμωρεί τη Μυρσίνη για την προδοσία της, ο Λάμπρος παλεύει να βγάλει την Ελένη από τη φυλακή και η Δρόσω κάνει κονσομασιόν στην Τρούμπα. Πέντε χρόνια μετά θα μας μεταφέρει η σεναριογράφος της σειράς «Άγριες μέλισσες» Μελίνα Τσαμπάνη από την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι εξελίξεις ακόμη μια φορά θα είναι καταιγιστικές στο Διαφάνι και όχι μόνο.

Αύριο, Παρασκευή, θα προβληθεί το 150ό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, το οποίο είναι ουσιαστικά το τελευταίο του πρώτου κύκλου, το οποίο θα βλέπαμε στα τέλη Ιουνίου, αν δεν είχε προηγηθεί το lockdown.

Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να παίζονται τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, όπου θα δούμε τους ήρωες σε βάθος μιας πενταετίας. Σύμφωνα με τα spoilers του tv24, το γεγονός ότι ο εισαγγελέας στη δίκη της Ελένης δεν πήρε στα σοβαρά την κατάθεσή της ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα όταν σκοτώθηκε ο Σέργιος κάνει τον Λάμπρο να κινήσει τις διαδικασίες για την απελευθέρωσή της με τη βοήθεια του δικηγόρου της.

Η υπόθεσή της θα εξεταστεί εκ νέου και η Ελένη θα αποκτήσει πάλι την ελευθερία της έπειτα από πέντε χρόνια εγκλεισμού. Όμως η επιστροφή της στο Διαφάνι θα δημιουργήσει πάλι προβλήματα, καθώς για τους περισσότερους συνεχίζει να είναι η φόνισσα! Ο Λάμπρος θα είναι συνέχεια δίπλα της, αλλά ο Μάνος Βόσκαρης, ο διευθυντής των φυλακών, που την έχει ερωτευτεί, δεν έχει σκοπό να την αφήσει ήσυχη…

Στο μεταξύ ο Δούκας, προκειμένου να μη σκοτώσει τη Μυρσίνη για την απιστία της με τον Κυπραίο, σκαρφίζεται μια χειρότερη τιμωρία για εκείνη: να της συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει!

Από τη μέρα που θα επιστρέψει στο Διαφάνι δεν θα της απευθύνει ποτέ ξανά τον λόγο και θα κάνει σαν να μην υπάρχει στο σπίτι! Θα την αγνοεί επιδεικτικά και εκείνη θα μαραζώνει από τη συμπεριφορά του. Τυπικά μπορεί να συνεχίζουν να είναι παντρεμένοι, αλλά ουσιαστικά θα είναι χωρισμένοι και θα κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια.

Μετά τη φυλάκιση της Ελένης και μη έχοντας κάτι άλλο να την κρατήσει στο Διαφάνι, η Δρόσω φεύγει στην Αθήνα και ζει στο σπίτι του Ανέστη, ενός παλιού φίλου του πατέρα της, αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι.

Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του, όπου θα γνωρίσει τον Τάκη Δοξαρά, έναν μπουζουξή, που τη φλερτάρει ανοιχτά και εκείνη γοητεύεται! Μόλις ακούει τη φωνή της εντυπωσιάζεται και της προτείνει να συνεργαστούν σε ένα κακόφημο μαγαζί στην Τρούμπα.

Εκείνη δέχεται, αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι ο κόσμος της νύχτας -και μάλιστα στη συγκεκριμένη περιοχή- δεν είναι αυτός που φαντάζεται και αποφασίζει να φύγει. Ο Τάκης όμως την εμποδίζει και την αναγκάζει να κάνει κονσομασιόν! Με τον καιρό η Δρόσω αλλάζει εμφάνιση, αρχίζει να ντύνεται πιο προκλητικά και να βάφεται έντονα, ενώ φλερτάρει με κάθε πελάτη που κάθεται στο τραπέζι του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This