Συγκλονιστικές εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»: Νεκρή και η «σκιά» της Ελένης στη φυλακή

Έρχεται και τέταρτος θάνατος. Μια γυναίκα που συνδέεται πολύ με την Ελένη θα πέσει νεκρή

Must Read

Ο Χάρος βγήκε παγανιά στις «Άγριες μέλισσες»! Θέρισε τον Κλεομένη, τη Θεοδοσία, τον Κυπραίο, παραλίγο να στείλει στον άλλο κόσμο και τον Μελέτη, και τώρα παίρνει τη ζωή συγκρατούμενης της Ελένης!

Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, στη σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται και τέταρτος θάνατος. Μια γυναίκα που συνδέεται πολύ με την Ελένη θα πέσει νεκρή. Πρόκειται για τη συγκρατούμενή της, την καλόκαρδη Φωτεινή (Αλεξάνδρα Παντελάκη), με την οποία μοιράζεται το ίδιο κελί. Το Λενιώ θα προσπαθήσει να αποδράσει και η Φωτεινή είναι εκείνη που θα τη βοηθήσει να αναπνεύσει ξανά αέρα ελευθερίας.

Η Σταμίρη, σκεπτόμενη όλα όσα εκτυλίσσονται εις βάρος της στη φυλακή, καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης δεν τα κάνει όλα αυτά τυχαία και ότι σκόπιμα πίσω από τις απάνθρωπες πράξεις του κρύβεται κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια των Σεβαστών. Και δεν πέφτει έξω… Ο διευθυντής των φυλακών στα επόμενα επεισόδια επισκέπτεται κρυφά τη Μυρσίνη και αρχίζει ένας αποκαλυπτικός διάλογος που ξετυλίγει το κουβάρι της αλήθειας με τα ύπουλα σχέδιά τους. Γι’ αυτό και η Ελένη παίρνει την απόφαση να αποδράσει.

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης γίνεται μεγάλη συμπλοκή, πέφτουν πυροβολισμοί κι έτσι η Φωτεινή χάνει τη ζωή της. Η Ελένη καταφέρνει να το σκάσει και στον δρόμο για την ελευθερία της γίνεται ένα φοβερό τροχαίο. Η Σταμίρη σώζει τη ζωή της κόρης ενός υπουργού κι έτσι της δίνεται χάρη και τα ισόβια μετατρέπονται σε πέντε χρόνια κράτηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This