«Μαρτύριο» δίχως τελειωμό – Στο Σκάι σκέφτονται «Big Brother» με διασήμους

Must Read

Όλα τα είχε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε! Σαν παγωμένο ανέκδοτο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των «Ράδιο Αρβύλα» ακούγεται στην τηλεοπτική πιάτσα ότι ο Σκάι μετά τα Χριστούγεννα και αφού τελειώσει το εμετικό «Big Brother» ετοιμάζει μια σπέσιαλ έκδοση του «Μεγάλου Αδελφού» για ένα – ενάμιση μήνα με παίκτες celebrities ώσπου να ξεκινήσει τη β’ σεζόν το άλλο πουλέν του, το «Survivor». Και όλα αυτά, για να μην του φύγουν οι φανατικοί «ματάκηδες», που ζούνε με τις ζωές των άλλων και πάνε στον ανταγωνισμό!

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Σκάι να χώνει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» διάσημους παίκτες, και όλο αυτό θα γίνει για… φιλανθρωπικό σκοπό. Με λίγα λόγια, το έπαθλο του celebrity νικητή θα πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό φορέα για να ευχαριστηθεί και η κοινή γνώμη και το κλίμα να γυρίσει υπέρ του σταθμού μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει το reality!

Έτσι λοιπόν το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» δεν θα αραχνιάσει… Ήδη η παραγωγή βολιδοσκοπεί διασήμους, και κάποιοι το καλοσκέφτονται.

Μέσα στην πανδημία του κορονοϊού και την ανεργία δεν θα ήταν άσχημο να έβγαζαν ένα μεροκάματο από την καθημερινή τους έκθεση, αφού αυτό θα γίνει με το αζημίωτο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This