«Άγριες μέλισσες»: Οι αδερφές Σταμίρη βουτάνε στην αμαρτία

Η Ασημίνα κερατώνει τον Νικηφόρο με τον μεγάλο γιο του Κυριάκου! Η Δρόσω κάνει πιάτσα στο πεζοδρόμιο

Must Read

Ροζ σκάνδαλα, απιστίες και… πεταλουδίτσες της νύχτας! Οι «Άγριες μέλισσες» βουτάνε στην αμαρτία και καθηλώνουν τους τηλεθεατές, σύμφωνα με τα νέα spoilers!

Η Ασημίνα, όπως φαίνεται, δεν έχει ξεχάσει το… κέρατο που της έριξε ο Νικηφόρος με τη μικρή αδελφή της και σκοπεύει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!

Η Δρόσω, από την άλλη μεριά, όταν την παρατάει ο Τάκης, καταλήγει στο πεζοδρόμιο και πουλά το κορμί της για να ζήσει!

Στα επόμενα επεισόδια καταφθάνει στο Διαφάνι ο Μπάμπης, πρωτότοκος γιος του Κυριάκου. Η παρουσία όμως του νεαρού προκαλεί μεγάλη αναστάτωση τόσο στον πατέρα του όσο και στην Ουρανία, η οποία δεν αργεί να ανακαλύψει τι κουμάσι είναι! Τον… τεντιμπόι του χωριού του θεσσαλικού κάμπου θα υποδυθεί ο χαρισματικός θεατρικός ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος. Αυτός θα ξελογιάσει την Ασημίνα και θα τη ρίξει στα σεντόνια της αμαρτίας.

Η Ασημίνα, λοιπόν, προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό εαυτό της στο πατρικό της, καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Στο διάβα της θα συναντήσει τον Μπάμπη, ο οποίος δείχνει γοητευμένος και αποφασίζει να την πολιορκήσει. Η Ασημίνα, που φαίνεται ότι δεν έχει ξεχάσει την απιστία του άνδρα της, σύντομα θα υποκύψει στον παράνομο έρωτα…

Και στην Αθήνα όμως ο βούρκος δεν έχει σταματημό. Η Δρόσω θα κυλήσει στην ακολασία, όταν θα συνειδητοποιήσει πως οι υποσχέσεις του Τάκη ότι θα την κάνει αστέρι του πενταγράμμου είναι φούμαρα. Οι δυο τους θα έχουν έναν άγριο καβγά, που θα καταλήξει στην αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Δρόσως.

Όταν ο Τάκης θα καταλάβει ότι ο Φίλιππος διεκδικεί την «προστατευόμενή» του, θα βγάλει όλη του τη ζήλια και την κακία πάνω στη Δρόσω. Βλέποντας ότι χάνει την κότα με τα χρυσά αβγά, μια και η Δρόσω είναι εκείνη που φέρνει τα χρήματα στο σπίτι, θα τη διώξει. Εκείνη, άφραγκη, θα αναγκαστεί να κάνει πιάτσα… Οταν συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, σιχαίνεται τον εαυτό της, αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να ξεφύγει. Η μαντάμ Κούλα, που διευθύνει το club Χαβάη, στο οποίο τραγουδάει η Δρόσω, θα την παρακινήσει να ενδώσει στο φλερτ του Φίλιππου, να φύγει από την Τρούμπα και να αρχίσει μια καινούργια ζωή… Θα τα καταφέρει άραγε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This