Πάει για… μαχαίρι ο «Jοker» Γεωργούλης λόγω χαμηλών «πτήσεων»

Έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας

Must Read

Λίγα είναι τα ψωμιά του «Jοker», με 3,1% στο δυναμικό κοινό και 3,9% στο γενικό σύνολο, νούμερα πολύ πιο κάτω από τον γενικό μέσο όρο τηλεθέασης του Open. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη θα κοπεί οσονούπω και, μάλιστα, με συνοπτικές διαδικασίες.

Η απόφαση για το «Joker» και τον Γεωργούλη (που, παρά τις αλλαγές στην ώρα μετάδοσης, αλλά και τις διορθωτικές «ενέσεις», με την προθήκη μουσικής μπάντας και την παρουσία της Σοφίας Βογιατζάκη, δεν σήκωσε κεφάλι) ελήφθη με βαριά καρδιά. Αποδείχθηκε όμως ατυχής η επιλογή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του παιχνιδιού.

Το κανάλι δεν είναι διατεθειμένο σε καμία περίπτωση να σώσει ένα πρότζεκτ που θεωρείται καταδικασμένο. Αφήστε δε που ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της αρνητικής δημοσιότητας!

Ο Nίκος Κοκλώνης τόνισε στο «Happy day στον Alpha» πως η όποια απόφαση είναι του καναλιού, μια και έχει τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη παραγωγή, και πως ο ίδιος δεν θα έκανε ένα τέτοιου είδους τηλεπαιχνίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This