Βροχή οι εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»! Ο διευθυντής των φυλακών τερματίζει βίαια την εγκυμοσύνη της Ελένης!

Νέος σκληρός εισαγγελέας στο Διαφάνι

Must Read

Οι «Άγριες μέλισσες» έρχονται την ερχόμενη εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν. Η Λενιώ μένει έγκυος από τον Βόσκαρη και εκείνος τερματίζει με άγριο τρόπο την εγκυμοσύνη!

Η Δρόσω διώχνει τον Φίλιππο και μένει με τον Τάκη, ενώ ο Μελέτης πάει να βρει τη μητέρα του στο Παρίσι για να ξεφύγει από την Πηνελόπη…

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Ο Βόσκαρης σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το «πρόβλημα» της Ελένης, αλλά ο Γκούμας νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει. Ο Λάμπρος τη βρίσκει σε κακά χάλια στο επισκεπτήριο, αλλά εκείνη συνεχίζει να μην του αποκαλύπτει την αλήθεια για να τον προφυλάξει. Στην Αθήνα η Δρόσω είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον Τάκη και ν’ ακολουθήσει τον Φίλιππο, όταν βρίσκεται μπροστά στην ευκαιρία να πάει σε μια δισκογραφική εταιρία και να τραγουδήσει. Στο Διαφάνι ο Κωνσταντής εκβιάζει τον Σταματέλο για να αθωώσει τον Δούκα, ενώ ο Νικηφόρος βλέποντας πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του κάνει προσπάθεια να το αποτρέψει.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου

Η Δρόσω πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον δίσκο που πρόκειται να βγάλει, ενώ ο Τάκης της κρύβει την πικρή αλήθεια. Από την άλλη, ο Φίλιππος φαίνεται πως φεύγει μια για πάντα από τη ζωή τους. Οι συνεχείς εντάσεις στο σπίτι των Σεβαστών επηρεάζουν τη σχέση της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Ο Μελέτης καταφθάνει στο Παρίσι, ενώ η Πηνελόπη απορρίπτει ακόμα ένα «προξενιό». Ο Μιλτιάδης ενημερώνεται για την απόφαση της επιτροπής. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να γυρίσει στην παλιά του ζωή;

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

Η Ελένη καταφέρνει, προς το παρόν, να αποφύγει την έκτρωση, αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα… Η Ασημίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο μικρός Σέργιος της αποκαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Ο καινούργιος εισαγγελέας για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης Αλέξης Γραμματικός επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις το Διαφάνι και τα προβλήματα του Δούκα κάθε άλλο παρά τελειώνουν. Στο Παρίσι η Ανέτ μάταια προσπαθεί να κάνει ευχάριστη την παραμονή του Μελέτη στο Παρίσι. Όμως η επίσκεψη μιας νεαρής, φίλης της Ανέτ, ίσως βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Η Ελένη συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Τι θα κάνει όταν θα έρθει ο επιθεωρητής Καρέλης να την εξετάσει; Θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον διευθυντή των φυλακών; Η έλευση του νέου εισαγγελέα στο Διαφάνι έχει προκαλέσει ανησυχία στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά και στον Τόλλια που βλέπει να πλησιάζει η ώρα της δίκης. Η Δρόσω θέλει να εγκαταλείψει τη «Χαβάη» πιστεύοντας πως θα βγάλει δίσκο, παρά τις προειδοποιήσεις της Μαντάμ Κούλας ότι ο Τάκης δεν είναι αξιόπιστος. Τέλος, ο Λάμπρος και η Βιολέτα υποδέχονται επιτέλους τον Μιλτιάδη στο σπίτι τους, αλλά σύντομα καταλαβαίνουν πως δεν είναι ο Μιλτιάδης που ήξεραν.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή με τη βοήθεια της Φωτεινής. Ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον εμβρόντητο παπα-Γρηγόρη την πραγματική αιτία όσων του συμβαίνουν. Ο Μελέτης γνωρίζεται καλύτερα με την Ανέτ και τη ζωή της στο Παρίσι, αλλά το θέμα της Πηνελόπης εξακολουθεί να είναι αγκάθι ανάμεσα τους. Ο ερχομός του γιου του Κυριάκου, του Μπάμπη, θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήρεμη οικογενειακή ζωή του με την Ουρανία, καθώς, απ’ ό,τι φαίνεται, ήρθε για να μείνει. Από την άλλη, ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του. Ο πάτερ φαμίλιας των Σεβαστών νιώθει πρώτη φορά αδύναμος από τον πόνο που νιώθει στο στήθος και παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κατέβει στο χωριό για βοήθεια. Ποιος θα είναι, όμως, αυτός που θα τον ανακαλύψει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This