Ελληνική εφημερίδα μιλά για «τουρκολιβυκή ΑΟΖ»!

Must Read

Προκαλεί εντύπωση πως μία ελληνική εφημερίδα υιοθετεί τις παράνομες επιδιώξεις του Ερντογάν που υποτίθεται έχουν καταδικαστεί διεθνώς! Η κυβέρνηση οφείλει να καταδικάσει αμέσως αυτή την αθλιότητα που προκαλεί ζημιά στα εθνικά συμφέροντα.

Μεγάλα ερωτηματικά προκαλεί η αναφορά της εφημερίδας συμφερόντων Μαρινάκη σε τουρκολιβυκή ΑΟΖ. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα επισήμως αλλά και η Ευρωπαΐκή Ένωση με το κείμενο συμπερασμάτων του Δεκεμβρίου του 2019, δεν αναγνωρίζει το μνημόνιο Τουρκίας – Σαράτζ με το οποίο καθορίστηκε η ανύπαρκτη ΑΟΖ Τουρκίας – Λιβύης!

Και ο λόγος είναι απλός. ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης δεν υπάρχει! Ειδικά για την Ελλάδα, διότι αυτό το τερατούργημα κατά πατάκια ακυρώνει την ελληνική εθνική κυριαρχία και την ελληνική υφαλοκρηπίδα νοτίως της Κρήτης. Αλλά και στα Δωδεκάνησα. Πρόκειται για έναν ισχυρισμό του Ερντογάν που συνιστά εισβολή εντός ελληνικής εθνικής κυριαρχίας και είναι αδιανόητο για οποιονδήποτε στην Ελλάδα να τον υιοθετεί. Υιοθετώντας αυτόν τον ισχυρισμό, προωθεί τα τούρκικα συμφέροντα και προδίδει τα Ελληνικά.

Αναμένουμε λοιπόν από την κυβέρνηση να καταδικάσει αμέσως και χωρίς αστερίσκους την πρωτοφανή αυτή ενέργεια της εφημερίδας Τα Νέα, η οποία πλέον οφείλει να απολογηθεί στον Ελληνικό λαό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This